Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Generalforsamling 2018

Tema

KAs generalforsamling 2018

Bestyrelsens beretning:

KA forstyrrer det øvrige arbejdsmarked

Uden KA ville det danske arbejdsmarked være fattigere og mere rigidt. Det ligger i selve KAs eksistens at forstyrre det danske arbejdsmarked.

LÆS MERE

For mere end 100 år siden var nogle visionære og aktive personer enige om, at de ville ‘disrupte' det danske arbejdsmarked. De stiftede KA for at udfordre det danske arbejdsmarked – for at vise en ny og anden vej end, at arbejdsgivere og lønmodtagere slås med hinanden.

- Svend Erik Bøytler Rahbek, formand for KA

Opsang fra Tommy Ahlers

Who wants it the most?

Hvis du vil have succes, skal du ikke være bange for at fejle - og du skal kæmpe. Det stod lysende klart under Tommy Ahlers opsang til deltagerne på KAs og KA Plejes generalforsamlinger.

LÆS MERE

Valg til bestyrelsen

Valg til KAs bestyrelse var en formsag

Valget til bestyrelsen på KAs generalforsamling gik glat. Tre var på valg, og de blev alle tre genvalgt. Svend Erik Bøytler Rahbek er fortsat formand for KA.

LÆS MERE

Medlemsudvikling

Positive tendenser i KA

Der er generelt meget godt at sige om KAs forhold i øjeblikket, men der er også udfordringer. Det var Karsten Høgild, direktør i KA, heller ikke bleg for at indrømme under gennemgangen af økonomien og medlemsudviklingen.

LÆS MERE

Til generalforsamling med fotografen

Hvad der skete i løbet af KAs generalforsamling

Fotograf Lars Salomonsen tog mange billeder i løbet af generalforsamlingen. Her ser vi nogle af de mange højdepunkter fra årets generalforsamling gennem fotografens linse...

LÆS MERE

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her