Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve

Lederen skaber fremtiden

Alle virksomheder står over for helt afgørende udfordringer i de kommende år. Globaliseringen har skærpet konkurrenceforholdene. Der er kamp om at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Omkostningsniveauet stiger. Kravene til uddannelse og miljø vokser også. Samtidig stiller de nye individualistiske medarbejdere større krav til ledelsen.

Der findes kun ét svar på udfordringen: Dygtigt lederskab. Der skal fokus på god ledelse, hvis virksomheden skal overleve.

KA støtter lederne i vores medlemsvirksomheder. Vi motiverer, engagerer og inspirerer til godt lederskab.

Medarbejderhåndbog

Hvordan er det nu det er i forhold til overarbejde - eller feriedage med kollektiv lukning? Og hvad er der aftalt om fravær til lægebesøg? Eller kørsel i egen bil? Eller om rygning på arbejdspladsen? Ved dine medarbejdere det?

Hvis ikke, har I måske brug for en medarbejderhåndbog, hvor det og en hel masse andre aftaler og forhold er samlet på ét sted. KA tilbyder gratis hjælp til at lave en medarbejderhåndbog, der er skræddersyet til virksomheden. Ring 82 132 132 og spørg efter HR-enheden.

Hvad ved du om stress?

Arbejdsgivere skal være klar over at fokus på stress og trivsel er kommet for at blive. Vi er alle forskellige, når det gælder stress og trivsel. Viden er derfor vigtig. Og der er god mening og bundlinje i at fokusere her.

Læs mere her: Forebyg stress og skab trivsel på jobbet.

 


Bøvlede medarbejdere

Hvem af dine medarbejdere, tager mest af din tid? På den lidt trælse måde, altså. Det er en meget vigtig ledelsesopgave at håndtere dem på en konstruktiv måde, så de bliver udviklet og du selv får mere tid til noget andet.

En god håndtering er til gavn for medarbejderen, dig selv og ikke mindst virksomheden.

Kontakt KA's  ledelseskonsulent Rolf W. Jørgensen, for gratis sparring. Ring 82 132 124.

 

 

APV. Læs mere om reglerne

APV skal laves mindst hvert 3. år. "Det er vigtigt at virksomhederne ikke gør det for arbejdstilsynets skyld. APV'en skal være en del af ledelsesgrundlaget i virksomheden", siger KA's ledelseskonsulent Niels Albinus.

Læs mere på Arbejdstilsynets temaside om APV


 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk