Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve

Al ledelse begynder hos dig!

En leder skal selvfølgelig kende og mestre ledelsesteknikker og -redskaber. Men det vigtigste er personen bag, der skal anvende redskaberne. Derfor begynder ledelsesudvikling indefra hos lederen som person.

Vi mødes med dig i din virksomhed og laver en analyse af dit og din virksomheds aktuelle behov for lederudvikling. Herefter planlægger vi i fællesskab et individuelt udviklingsforløb, der passes ind i både din kalender, din virksomhed og dit temperament.

Få en pejling på dit lederskab via vores lederskabsbarometer eller bestil et gratis ledelsestjek. Du kan også læse mere om de personlighedstest, vi ofte bruger i udviklingsforløbene.

Lederskabets tre ben

En god ledelse bygger på tre grundlæggende egenskaber: evnen til at prioritere, at integrere og til at kommunikere:

  • Prioritere
    I dag er tid en knap ressource, som lederen skal prioritere rigtigt både for sig selv og for sine ansatte. Både virksomhed og medarbejdere skal bruge deres tid og kompetencer til det, de er bedst til, så arbejdet målrettes, og ressourcerne udnyttes bedst.
  • Integrere
    I en udvikling med vækst og travlhed er det lederens ansvar at fastholde og udbrede virksomheden oprindelige idé- og værdigrundlag. Klare værdier skaber engagement og godt samarbejde og sikrer, at både virksomheden og den enkelte når sine mål.
  • Kommunikere
    Mulighederne for at ansætte, udvikle og fastholde de rigtige medarbejdere har en direkte sammenhæng med lederens evne til at kommunikere. God intern kommunikation er den lim, der holder virksomheden sammen – og holder medarbejderne fast.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk