Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve

Vidensbank

Artikler, der inspirerer og udfordrer dig som leder

EJERSKIFTE

Nogle gange kan man stole på sine impulser, sin intuition. Det er hvert fald tilfældet for Ebbe Enke, som på baggrund af et godt førstehåndsindtryk valgte at sælge sin virksomhed til Christina Hjortshøj.

Læs mere

KONFLIKTER

Hvordan bliver den svære samtale en god oplevelse? Ansvaret er dit som leder. Hvis du på forhånd har overvejet samtalens indhold, formål og endemål, er du godt på vej.

Læs mere

Det hænder, at et ansættelsesforhold også udvikler sig til et venskab. Men da forsvinder den naturlige relation mellem arbejdsgiver og arbejdstager, og det kan hele virksomheden komme til at lide under.

Læs mere

GENEREL LEDELSE

Ledere kommer fra tid til anden ud for en situation, der kræver, at man må gå ind i et vanskeligt problem. Og tage "en svær samtale". For at gøre det mere overkommeligt har CABI udgivet en folder om den svære samtale.

Hent folderen.

Kompetenceudvikling er en nødvendighed. Hvad Niels Albinus, ledelsesrådgiver i KA, kender til, er ingen virksomhed endnu gået nedenom og hjem, fordi kompetenceudviklingen er blevet negligereret. Men det hele er blevet mere trælst...

Læs mere

Der er langt fra virksomheden A. P. Møller Mærsk til en typisk SMVer. Men der er ikke så langt mellem Mærk McKinney Møller og en typisk arbejdsgiver i en mindre virksomhed.

Læs mere

Efter mange år i vækst-overhalingsbanen fik opfinderen og ejeren af Rasmus Klump Familierestauranter endelig tid til at komme på skolebænken og lære om at ledelse. Det har gavnet både hende selv og forretningen.

Læs mere

ANMELDELSER
HJERTET GIVER PROFIT - Om Daniel Bauns bog Heartcore Business

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk