Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA-virksomhed vinder fornem pris for sit stærke sociale ansvar

BM Silo har onsdag vundet CSR People Prize 2021 for sit store sociale arbejde målrettet udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere. Bag uddelingen står Cabi.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

BM Silo i Tvis vinder fornem pris. Her ses Claus Martinsen og Dorte Zacho Martinsen.

“Vi er mega stolte over at modtage prisen,” siger Dorte Zacho Martinsen, der ejer og driver BM Silo sammen med sin mand, Claus Martinsen.

“Det er en pris, som hylder vores fantastiske åbne, modige og rummelige medarbejdere – og som har ført til, at rigtig mange unge på kanten af arbejdsmarkedet har fået en erhvervsuddannelse gennem de sidste 10 år,” siger Dorte Zacho Martinsen, der også er medlem af bestyrelsen i Arbejdsgiverforeningen KA. 

CSR People Prize har eksisteret siden 1999. Den er Cabis hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for at give udsatte en chance på arbejdsmarkedet. Det kan være virksomheder, der ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte, som risikerer at miste jobbet, eller som forebygger nedslidning, stress eller mistrivsel.

“Det er en pris, som hylder vores fantastiske åbne, modige og rummelige medarbejdere – og som har ført til, at rigtig mange unge på kanten af arbejdsmarkedet har fået en erhvervsuddannelse gennem de sidste 10 år.”

Dorte Zacho Martinsen, medejer, BM Silo

CSR People Prize uddeles inden for tre kategorier: Virksomheder med over 250 ansatte, virksomheder med op til 250 ansatte samt en særpris.

BM Silo vinder prisen for virksomheder med op til 250 ansatte.

Pris for mange års indsats
Juryen bag prisen fremhæver BM Silo som en virksomhed, der gennem mange år har vist, at rekruttering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet ikke er nogen hindring for at drive en god forretning.

Alle teknisk design-elever hos BM Silo er for eksempel voksenelever under revalidering, som har fysiske eller psykiske udfordringer og lange sygemeldinger bag sig.

“BM Silo har arbejdet med alternativ rekruttering som en grundtanke i mange år. Man formår at udvikle virksomheden med mennesker i centrum. Det er bæredygtig ledelse frem mod 2030. Og det honorerer vi i dag med CSR People Prize 2021,” sagde Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for Cabi, i forbindelse med uddelingen.

Juryen bemærker desuden, at BM Silo har en mangesidet social indsats, som er dybt forankret i virksomheden med et bredt felt af CSR dedikerede ansatte. Det kommer blandt andet til udtryk gennem et nøje fokus på at undgå nedslidning og sygefravær.

Del denne artikel: