Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED
09. jun 2017

Arbejdsretten kender konflikten mod Vestjysk Busser ulovlig

Arbejdsretten har i dag den 9. juni 2017 afsagt sin dom i 3Fs konflikt mod Vestjysk Busser, der har overenskomst med Arbejdsgiverforeningen KA og Krifa. Dommen giver KA medhold i, at konflikten er ulovlig. Og det er KAs direktør Karsten Høgild tilfreds med.
NYHEDER
13. jul 2017
Husk nu, at sommerferien er højsæson for "banditter i indbakken", som udnytter, at direktøren måske er på ferie - til at låse computere og trække penge ud af virksomheden.
10. jul 2017
Selvom KA får en ny overenskomstmodpart i Det Faglige Hus fra den 17. september, så fortsætter aftalen med Danica Pension uændret.
16. jun 2017
FOA og KA Pleje er blevet enige om en ny overenskomst for medarbejdere indenfor privat ældrepleje. KA Pleje har lagt vægt på social ansvarlighed og at give de største lønstigninger til faglærte.
14. jun 2017
Udenrigsministeriets nye Eksportudsigt viser en lys fremtid for dansk eksport. Også fra nærmarkederne vil danske virksomheder kunne opleve en stigende efterspørgsel.
09. jun 2017
Arbejdsretten har i dag den 9. juni 2017 afsagt sin dom i 3Fs konflikt mod Vestjysk Busser, der har overenskomst med Arbejdsgiverforeningen KA og Krifa. Dommen giver KA medhold i, at konflikten er ulovlig. Og det er KAs direktør Karsten Høgild tilfreds med.
DEBAT
26. mar 2015
Tirsdag den 24. marts skrev et byrådsmedlem fra Hjørring et debatindlæg i Nordjyske, hvor hun beklagede sig over, at Karsten Høgild skød på alle kommuner i forbindelse med Kærkommens lukning. Den følgende dag kunne man i Nordjyske læse Karstens reaktion. Her kan det læses i sin helhed.
26. mar 2015
Søndag den 22. marts og tirsdag den 24. marts havde Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, dette debatindlæg i henholdsvis Nordjyske og Randers Amtsavis. Indlægget var en reaktion på Kærkommens lukning. Her kan det læses i sin helhed.
07. jul 2014
Mandag har Karsten Høgild, direktør i KA, et debatindlæg om social dumping i Jyllands-Posten. Det er foranlediget af, at Mette Frederiksen vil, at Arbejdstilsynet skal give større bøder. Læs debatindlægget her.
24. maj 2014
EP-valget er kommet til at dreje sig meget om social dumping - og det med rette. Vi har mistet alt for mange gode danske arbejdspladser til mennesker, der arbejder under nogle løn og arbejdsforhold, som slet ikke er i orden efter dansk standard.
24. feb 2014
PRODUKTIVITET: Mandag har Karsten Høgild, direktør i KA Pleje og KA, et debatindlæg i Politiken om privatiseringsangsten. Læs det her i fuld længde.
PRESSEN SKRIVER
19. jun 2017
Ny overenskomst for ansatte i den private ældrepleje sikrer omsorgsdage til alle - ikke kun til børnefamilier. Det skriver avisen.dk.
03. feb 2017
Hvis man er ledig i Aalborg Kommune og går rundt med en god ide til en virksomhed, så er kommunen klar med et mikrolån. Det skriver Altinget.
02. feb 2016
Skatteminister ændrer regler, han selv kalder molboagtige. Det skriver business.dk.
01. dec 2015
Søren Toft-Jensen har skudt mange penge i en kampagne for et nej til torsdagens afstemning om retsforbeholdet. Det fortæller TV2 Østjylland.
05. nov 2015
Hvad sker der, når cheferne giver medarbejderne fri og placerer sig selv på gulvet? Det har Irma-cheferne prøvet på egen krop...
KA på Twitter

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk