Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED
11. sep 2017

TV: Få styr på KAs nye overenskomst - på onsdag

Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
NYHEDER
12. sep 2017
Regeringen måtte i foråret opgive sine planer om at ændre pensionsalderen og erstattede forslaget med et udspil til en pensionsreform for på den måde at få borgerne til at arbejde et par år længere. Nu Det Faglige Hus og Arbejdsgiverforeningen KA imidlertid selv handsken op.
12. sep 2017
Det er ofte langtidsfravær, der får stor fokus, når man taler sygdom. Det fylder meget, hvis én medarbejder er væk i flere uger. Men meget korttidsfravær, klatfravær eller hvad man nu skal kalde det, kan også belaste både kollegaer og en virksomheds økonomi - uden at man tænker videre over det.
11. sep 2017
Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
03. sep 2017
Regeringen har søndag fremlagt sit udspil til, hvordan konkurser indenfor ældreplejen kan undgås. Udspillet får ros med på vejen fra KA Pleje, den største arbejdsgiver- og brancheforening indenfor fritvalg.
01. sep 2017
I Struer Kommune arbejder kommunen og den private hjemmepleje-virksomhed Privathjælpen på lige fod med at gøre borgere med funktionsnedsættelse mere selvhjulpne. Resultaterne er så gode, at andre kommuner bør se mod Struer. Fredag besøger ældreminister Thyra Frank (LA) Privathjælpen i Struer for at høre om perspektiverne i at øge de ældres medbestemmelse.
DEBAT
13. sep 2017
Onsdag har KA Plejes direktør Karsten Høgild et debatindlæg i Børsen, som er skrevet sammen med Jakob Scharff, branchedirektør, DI Service, og Mette Feifer, markedsdirektør, Dansk Erhverv. Læs det her.
26. mar 2015
Tirsdag den 24. marts skrev et byrådsmedlem fra Hjørring et debatindlæg i Nordjyske, hvor hun beklagede sig over, at Karsten Høgild skød på alle kommuner i forbindelse med Kærkommens lukning. Den følgende dag kunne man i Nordjyske læse Karstens reaktion. Her kan det læses i sin helhed.
26. mar 2015
Søndag den 22. marts og tirsdag den 24. marts havde Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, dette debatindlæg i henholdsvis Nordjyske og Randers Amtsavis. Indlægget var en reaktion på Kærkommens lukning. Her kan det læses i sin helhed.
07. jul 2014
Mandag har Karsten Høgild, direktør i KA, et debatindlæg om social dumping i Jyllands-Posten. Det er foranlediget af, at Mette Frederiksen vil, at Arbejdstilsynet skal give større bøder. Læs debatindlægget her.
24. maj 2014
EP-valget er kommet til at dreje sig meget om social dumping - og det med rette. Vi har mistet alt for mange gode danske arbejdspladser til mennesker, der arbejder under nogle løn og arbejdsforhold, som slet ikke er i orden efter dansk standard.
PRESSEN SKRIVER
22. aug 2017
2 foredrag om ny forskning om rygsmerter = færre og kortere sygemelding. Det viser et forskningsprojekt fra Rigshospitalet, skriver dr.dk.
19. jun 2017
Ny overenskomst for ansatte i den private ældrepleje sikrer omsorgsdage til alle - ikke kun til børnefamilier. Det skriver avisen.dk.
03. feb 2017
Hvis man er ledig i Aalborg Kommune og går rundt med en god ide til en virksomhed, så er kommunen klar med et mikrolån. Det skriver Altinget.
02. feb 2016
Skatteminister ændrer regler, han selv kalder molboagtige. Det skriver business.dk.
01. dec 2015
Søren Toft-Jensen har skudt mange penge i en kampagne for et nej til torsdagens afstemning om retsforbeholdet. Det fortæller TV2 Østjylland.
KA på Twitter

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk