Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED
17. okt 2017

5760 virksomheder trues af tvangslukning

IVS-ordningen er blevet misbrugt til forskellige former for økonomisk kriminalitet. Nu går Erhvervsstyrelsen igang med en administrativ oprydning - og det kan også ramme reelle virksomheder under andre selskabsformer, som ikke har indleveret årsregnskaber eller oplyst reelle ejer.
NYHEDER
14. nov 2017
Den svære samtale er nok det, der udfordrer personer med lederansvar mest. Den 23. november kan du kommer med på et e-kursus om den svære samtale - og få mod og værktøjer til at tænke den svære samtale som den nødvendige samtale.
08. nov 2017
Persondataforordningen er på alles læber - i hvert fald på radaren hos rigtig mange. Kasper Hendrup Andersen, advokatfuldmægtig ved Lou Advokatfirma og specialist i persondataforordningen, fortæller i dette tv-interview, hvad du skal vide og huske om persondataforordningen.
31. okt 2017
Flere brancher og flere typer virksomheder skal kunne se sig selv i Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder. Det er baggrunden for, at Håndværksrådet har skiftet navn til SMVdanmark, forklarer Ane Buch, adm. direktør i SMVdanmark.
31. okt 2017
Som et vigtigt led i en ny strategi har Håndværksrådet skiftet navn til SMVdanmark.
30. okt 2017
Om du vil det eller ej, må du forholde dig til den nye persondataforordning, som er på vej fra EU. På fredag kan du komme med på et gratis e-kursus, om hvordan du kan gøre dine forretningsgange klar til den nye persondataforordning.
DEBAT
16. okt 2017
"Vi håber, at VLAK-regeringen vil bidrage til at skabe tryghed inden for fritvalgsområdet. Helt konkret ved i lovarbejdet at få ryddet op i de skader, som ændringerne af serviceloven har påført fritvalg," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i mandagens udgave af Børsen.
02. okt 2017
"Garantistillelse, beredskabsplaner og bedre information om frit valg er alt sammen meget fint, men det fjerner ikke det grundlæggende problem, som ændringen af serviceloven i 2013 betød," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i Jyllandsposten lørdag.
27. sep 2017
"I KA Pleje lukker vi på ingen måder øjnene for, at der er udfordringer. Også når vi ser på antallet af private leverandører, der er gået konkurs," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i onsdagens udgave af Randers Amtsavis.
13. sep 2017
Onsdag har KA Plejes direktør Karsten Høgild et debatindlæg i Børsen, som er skrevet sammen med Jakob Scharff, branchedirektør, DI Service, og Mette Feifer, markedsdirektør, Dansk Erhverv. Læs det her.
26. mar 2015
Tirsdag den 24. marts skrev et byrådsmedlem fra Hjørring et debatindlæg i Nordjyske, hvor hun beklagede sig over, at Karsten Høgild skød på alle kommuner i forbindelse med Kærkommens lukning. Den følgende dag kunne man i Nordjyske læse Karstens reaktion. Her kan det læses i sin helhed.
PRESSEN SKRIVER
22. aug 2017
2 foredrag om ny forskning om rygsmerter = færre og kortere sygemelding. Det viser et forskningsprojekt fra Rigshospitalet, skriver dr.dk.
19. jun 2017
Ny overenskomst for ansatte i den private ældrepleje sikrer omsorgsdage til alle - ikke kun til børnefamilier. Det skriver avisen.dk.
03. feb 2017
Hvis man er ledig i Aalborg Kommune og går rundt med en god ide til en virksomhed, så er kommunen klar med et mikrolån. Det skriver Altinget.
02. feb 2016
Skatteminister ændrer regler, han selv kalder molboagtige. Det skriver business.dk.
01. dec 2015
Søren Toft-Jensen har skudt mange penge i en kampagne for et nej til torsdagens afstemning om retsforbeholdet. Det fortæller TV2 Østjylland.
KA på Twitter

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk