Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED
17. okt 2017

5760 virksomheder trues af tvangslukning

IVS-ordningen er blevet misbrugt til forskellige former for økonomisk kriminalitet. Nu går Erhvervsstyrelsen igang med en administrativ oprydning - og det kan også ramme reelle virksomheder under andre selskabsformer, som ikke har indleveret årsregnskaber eller oplyst reelle ejer.
DEBAT
16. okt 2017

Skab tryghed for ældre med fair og lige konkurrence

"Vi håber, at VLAK-regeringen vil bidrage til at skabe tryghed inden for fritvalgsområdet. Helt konkret ved i lovarbejdet at få ryddet op i de skader, som ændringerne af serviceloven har påført fritvalg," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i mandagens udgave af Børsen.
DEBAT
02. okt 2017

Sådan kan frit valg-konkurser reduceres

"Garantistillelse, beredskabsplaner og bedre information om frit valg er alt sammen meget fint, men det fjerner ikke det grundlæggende problem, som ændringen af serviceloven i 2013 betød," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i Jyllandsposten lørdag.
DEBAT
27. sep 2017

Vi vil sætte ældres frie valg i centrum

"I KA Pleje lukker vi på ingen måder øjnene for, at der er udfordringer. Også når vi ser på antallet af private leverandører, der er gået konkurs," skriver Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, i onsdagens udgave af Randers Amtsavis.
DEBAT
13. sep 2017

Forebyggelse af konkurser i ældreplejen er vi fælles om

Onsdag har KA Plejes direktør Karsten Høgild et debatindlæg i Børsen, som er skrevet sammen med Jakob Scharff, branchedirektør, DI Service, og Mette Feifer, markedsdirektør, Dansk Erhverv. Læs det her.
DEBAT
26. mar 2015

Pral af Hjørring-modellen, Damsgaard!

Tirsdag den 24. marts skrev et byrådsmedlem fra Hjørring et debatindlæg i Nordjyske, hvor hun beklagede sig over, at Karsten Høgild skød på alle kommuner i forbindelse med Kærkommens lukning. Den følgende dag kunne man i Nordjyske læse Karstens reaktion. Her kan det læses i sin helhed.
DEBAT
26. mar 2015

Kærkommens lukning er en katastrofe for de ældre og et sviende nederlag for det frie valg

Søndag den 22. marts og tirsdag den 24. marts havde Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, dette debatindlæg i henholdsvis Nordjyske og Randers Amtsavis. Indlægget var en reaktion på Kærkommens lukning. Her kan det læses i sin helhed.
DEBAT
07. jul 2014

Bøder og fokuseret myndighedsindsats skal bekæmpe social dumping

Mandag har Karsten Høgild, direktør i KA, et debatindlæg om social dumping i Jyllands-Posten. Det er foranlediget af, at Mette Frederiksen vil, at Arbejdstilsynet skal give større bøder. Læs debatindlægget her.
DEBAT
24. maj 2014

Kamp mod social dumping er et fælles anliggende - udeluk ingen

EP-valget er kommet til at dreje sig meget om social dumping - og det med rette. Vi har mistet alt for mange gode danske arbejdspladser til mennesker, der arbejder under nogle løn og arbejdsforhold, som slet ikke er i orden efter dansk standard.
DEBAT
24. feb 2014

Hvorfor privatiseringsangst?

PRODUKTIVITET: Mandag har Karsten Høgild, direktør i KA Pleje og KA, et debatindlæg i Politiken om privatiseringsangsten. Læs det her i fuld længde.
DEBAT
19. nov 2013

Stop valgsnak mod fritvalg - det sikrer flere varme hænder

Midt i kampens hede for at vinde stemmer ved det kommende kommunalvalg, benytter mange politikere og flere faglige organisationer anledningen til at fremføre det populistiske synspunkt, at de vil arbejde for at erstatte ”kolde hænder” med ”varme hænder”.
DEBAT
29. jul 2013

Sommerserie: Befolkningen ønsker renæssance - ikke testamente

For nogen vil dette komme som en overraskelse... Men:
DEBAT
22. jul 2013

Sommerserie: Respekt og dialog

Redningen for den danske model er indenfor rækkevidde - hvis det er det, vi som aktører på det danske arbejdsmarked vil. Læg mærke til det opbrud, der allerede er i gang.
DEBAT
15. jul 2013

Sommerserie: Vi kan ikke lade som ingenting

Vi ser desværre, at den danske model på en række områder er udfordret - både i teorien og i praksis. Og vi kan ikke lade som ingenting.
DEBAT
08. jul 2013

Sommerserie: Behov for andre konfliktvåben

Den danske model er under angreb. Bærende principper for modellen er ved at forsvinde. Og begivenheder fra virksomheder og brancher udstiller modellens mangler. Og det stopper ikke her...
DEBAT
01. jul 2013

Sommerserie: Et sammenstød med virkeligheden

Den danske model udviser svaghedstegn. Vi oplever desværre situationer, hvor virksomheder og fagforeninger alene ikke kan løse deres problemer...
DEBAT
24. jun 2013

Sommerserie: Trepartsforhandlinger, LO og monopol

Vi tror på den danske model i KA. Og vi ønsker ikke politisk indblanding...
DEBAT
17. jun 2013

Sommerserie: Krigen er forbi

"Vi går selvfølgelig ind for den danske model."
DEBAT
28. nov 2012

Hvilken overenskomst er bedst?

Der går hurtigt ’børnehave’ i den: ”Æv, bæv, vores overenskomst er bedre end jeres”. Men har en overenskomst først sin berettigelse, når den kvæler arbejdspladser?
DEBAT
13. sep 2012

Hvad blev der af rummeligheden, statsminister?

I Jyllands-Posten torsdag langer Karsten Høgild, direktør i KA, ud efter statsminister Helle Thorning-Schmidt, fordi hun ikke tager konsekvensen af budskabet om rummelighed, som hun lancerede på valgnatten september 2011.
DEBAT
07. sep 2012

KAs formand: Regeringen fjerner incitament til job

I et debatindlæg i Børsen torsdag langer Svend Erik Bøytler Rahbek, KAs formand, ud efter regeringen, fordi dens finanslovsforslag ikke - som lovet - sætter gang i beskæftigelsen.
DEBAT
27. jun 2012

Sandheden er ikke rar

Karsten Høgild, direktør i KA, svarer igen på en række anklager, som 3F Vejle retter mod indehaveren af Restaurant Vejlegården og mod KA. Det kan man læse i tirsdagens udgave af Vejle Amts Folkeblad. Læs debatindlægget her.
DEBAT
19. jun 2012

Den danske model er mere end LO

Lovforslag fra V og DF er et forsvar for den danske model, siger Karsten Høgild, direktør i KA, i tirsdagens udgave af Jyllands-Posten.
DEBAT
27. mar 2012

3F kæmper en meningsløs kamp

Karsten Høgild, direktør i KA, undrer sig over 3Fs ageren i deres blokade af Vejlegården. Det kan man læse i dagens udgave af Vejle Amts Folkeblad. Læs debatindlægget her.
DEBAT
15. feb 2012

Bevarelsen af Store Bededag er ikke et kardinalpunkt

KA er åbne overfor en afskaffelse af Store Bededag. Det skriver Karsten Høgild, direktør i KA og KA Pleje, i dagens udgave af Kristeligt Dagblad.
DEBAT
13. feb 2012

Ferieforslag udstiller fodfejl

Regeringen har dummet sig og bøjet nakken for hurtigt for EU. Det skriver Karsten Høgild, direktør i KA og KA Pleje, i dagens udgave af Jyllands-Posten. Læs debatindlægget her.
DEBAT
03. nov 2011

Politiken: "Usolidarisk opgør med forsikring"

Den 3. november kunne Politikens læsere læse et debatindlæg, hvor Karsten Høgild, direktør i KA, kritisterer regeringen for at indlade sig på et usolidarisk opgør med sundshedsforsikringer.
DEBAT
24. okt 2011

Læs Karsten Høgilds debatindlæg i Børsen

Fredag den 21. oktober kunne Børsens læsere læse, at KA Plejes direktør, Karsten Høgild mener, at ældre ofres i en ideologisk kamp. Læs her hele debatindlægget.
DEBAT
11. okt 2011

JP: "Realiteterne har indhentet S-R-SF"

KAs direktør, Karsten Høgild, har haft dette læserbrev i Jyllands-Posten, hvor han roser regeringen for at lægge op til skattelettelser i regeringsgrundlaget. Det kunne man læse i JP den 11. oktober.
DEBAT
12. sep 2011

Vil S-SF vælte frit valg?

KA Plejes direktør Karsten Høgild frygter, at S-SF vil lukke ned for frit valgsordningen og efterlyser et klart svar.
DEBAT
12. okt 2004

Udbudsmodellen er et fornuftigt alternativ

Debatindlæg i Erhvervsbladet den 11. oktober 2004Af socialminister Eva Kjer Hansen
DEBAT
01. okt 2004

Pseudo argumentation

Socialdemokratiet hævder, at fritvalgsordningen er alt for dyr, hvilket er helt misforstået.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk