Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED
17. okt 2017

5760 virksomheder trues af tvangslukning

IVS-ordningen er blevet misbrugt til forskellige former for økonomisk kriminalitet. Nu går Erhvervsstyrelsen igang med en administrativ oprydning - og det kan også ramme reelle virksomheder under andre selskabsformer, som ikke har indleveret årsregnskaber eller oplyst reelle ejer.

Pressen skriver

om KA

PRESSEN SKRIVER
22. aug 2017

Forskningsprojekt: Oplysning om rygsmerter giver færre sygemeldinger

2 foredrag om ny forskning om rygsmerter = færre og kortere sygemelding. Det viser et forskningsprojekt fra Rigshospitalet, skriver dr.dk.
PRESSEN SKRIVER
19. jun 2017

FOA og Kristelige bag overenskomst-gennembrud: Omsorgsdage til alle

Ny overenskomst for ansatte i den private ældrepleje sikrer omsorgsdage til alle - ikke kun til børnefamilier. Det skriver avisen.dk.
PRESSEN SKRIVER
03. feb 2017

Aalborg Kommune vil gøre ledige til iværksættere

Hvis man er ledig i Aalborg Kommune og går rundt med en god ide til en virksomhed, så er kommunen klar med et mikrolån. Det skriver Altinget.
PRESSEN SKRIVER
02. feb 2016

Slut med molboregler for lastbiler

Skatteminister ændrer regler, han selv kalder molboagtige. Det skriver business.dk.
PRESSEN SKRIVER
01. dec 2015

TV: KA-medlem finansierer privat EU-kampagne

Søren Toft-Jensen har skudt mange penge i en kampagne for et nej til torsdagens afstemning om retsforbeholdet. Det fortæller TV2 Østjylland.
PRESSEN SKRIVER
05. nov 2015

Irma-ansatte fik en fridag: Cheferne sad ved kassen

Hvad sker der, når cheferne giver medarbejderne fri og placerer sig selv på gulvet? Det har Irma-cheferne prøvet på egen krop...
PRESSEN SKRIVER
26. okt 2015

De Konservative vil afskaffe feriepengesystemet

De Konservative har ændret holdning og vil nu arbejde for at få afskaffet feriepengesystemet, så timelønnede får udbetalt hele deres løn. Det skriver politiko.dk.
PRESSEN SKRIVER
06. okt 2015

Løkke om året der kommer: Private job, planlov og (dag)penge på tapetet

Folketingsåret bliver præget af jobskabelse i den private sektor, en ændret planlov og noget med dagpenge - i hvert fald hvis det står til statsminister Lars Løkke Rasmussen, som satte dagsorden, da Folketinget åbnede tirsdag.
PRESSEN SKRIVER
31. aug 2015

Måske snart slut med at opspare ferie...

EU har løftet pegefingeren overfor Danmark: Ferieloven står måske overfor en ændring, fordi mange må vente et år, før de får adgang til de feriepenge, de løbende optjener.
PRESSEN SKRIVER
28. aug 2015

Efter voldgift: Skuffede kristelige får ny overenskomst

Efter et års forhandlinger er der indgået ny overenskomst mellem Krifa og Kristelig Arbejdsgiverforening. Begge parter er skuffede over resultatet. Det skriver avisen.dk torsdag.
PRESSEN SKRIVER
25. aug 2015

Vi har tabt 357 milliarder - men det stopper (nok) nu

De sidste par dage har været voldsomme på de finansielle markeder. Men det stopper nok nu, mener økonomer. C20 er tirsdag åbnet med en lille stigning.
PRESSEN SKRIVER
20. aug 2015

Virksomhedsforum får nyt liv under Venstre

Virksomhedsforum, der blev oprettet som noget af det første under SR-regeringen, fortsætter. Det skriver Børsen torsdag.
PRESSEN SKRIVER
19. jun 2015

Dagens valg: DF må nu tage ansvaret på sig

Valgkampen er slut. Socialdemokraterne blev det største parti, men Venstre og Dansk Folkeparti står overfor at skulle danne regering. Og det ansvar må DF tage på sig, mener Erik Bjerager, redaktør på Kristeligt Dagblad.
PRESSEN SKRIVER
18. jun 2015

Dagens valg: Et tæt folketingsvalg som i 1998

Afstemningsstederne er åbnet, men uanset hvilken meningsmåling, man kigger på, er det umuligt at forudsige, hvem der vinder. Det bliver de små marginaler, der kommer til at afgøre det. Som i 1998.
PRESSEN SKRIVER
17. jun 2015

Dagens valg: Hedensted mangler kun én ting...

Denne artikel handler egentlig ikke om valget, men berører et tema, som i høj grad er et valgtema for mange virksomheder: muligheden for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
PRESSEN SKRIVER
16. jun 2015

Dagens valg: Østergaard og Samuelsen som statsminister i følge lederne

TV2 spurgte mandag aften en række befolkningsgrupper, hvilket parti de ville stemme på. Efterfølgende blev de samme bedt om at forholde sig til en række politiske emner, og da blev resultatet et helt andet.
PRESSEN SKRIVER
15. jun 2015

Dagens valg: Giv pension - eller betal mere til ATP

I weekenden lancerede Lars Løkke Rasmussen, Venstres formand, at han vil indkalde til trepartsforhandlinger, hvis Venstre får regeringsmagten. Arbejdsmarkedets parter skal diskutere pension.
PRESSEN SKRIVER
12. jun 2015

Dagens valg: Gule overenskomster er ok

Gule overenskomster helt ok. Og fagbevægelsen burde koncentrere sig om at konflikte arbejdsgivere uden overenskomster, mener Bent Bøgsted, arbejdsmarkedsordfører for Dansk Folkeparti, ifølge Arbejderen.dk.
PRESSEN SKRIVER
10. jun 2015

Dagens valg: Hvordan skaber vi de bedste rammer for vækst?

Erhvervslivets betingelser er nok lidt overset i valgkampen. Det råder jp.dk bod på gennem en debat mellem Ida Auken og Joachim B. Olsen.
PRESSEN SKRIVER
04. jun 2015

Dagens valg: (stort set) dødt løb mellem rød og blå

Med to uger tilbage af valgkampen er der dødt løb mellem rød og blå blok. Kig med på en måling fra Megafon.
PRESSEN SKRIVER
03. jun 2015

Dagens valg: Nu vil DF selv have magten

Hvis blå blok sejrer, og Dansk Folkeparti kan fastholde den fremgang, som meningsmålingerne spår om, så kan partiet sætte sig på tunge poster i regeringen - og måske endda i Statsministeriet?
PRESSEN SKRIVER
02. jun 2015

Dagens valg: Udkanten er glemt i valgkampen

Udkantsdanmark eller Vandkantsdanmark er glemt i valgkampen. Dagens valg "går til" udkantsdanmark, som tv2.dk og dr.dk har sat fokus på.
PRESSEN SKRIVER
01. jun 2015

Dagens valg: Erhvervslivet slået i valgkampens første dage

Den stort set fraværende debat om erhvervslivets vilkår i forbindelse med folketingsvalget viser, at politikerne ikke gør sig begreb om, hvordan pengene skal tjenes. Det skriver Mads Christian Esbensen på finans.dk.
PRESSEN SKRIVER
29. maj 2015

Dagens valg: Lovforslag, der ikke klarede "spærregrænsen"

En række lovforslag nåede ikke at blive færdigbehandlet, før statsminister Helle Thorning-Schmidt, skriver altinget.dk. Flere af dem er relevante for SMVere. Og én kunne måske have ændret valgresultatet...
PRESSEN SKRIVER
28. maj 2015

Dagens valg: De har begge været helt ude i tovene...

En af valgets store spørgsmål er: Vil vælgerne tilgive Løkke eller Thorning? Politiken graver i løftebrud og rod med bilag i "Dagens valg" og besegler partiledernes skæbne.
PRESSEN SKRIVER
24. apr 2015

TV: Hvornår kommer valget?

Det er et af de mest stillede spørgsmål lige nu. Og faktum er, at der reelt ikke er særlig mange "ledige" dage tilbage at tage af. Det mener Christine Cordsen og Jesper Thobo-Carlsen, politiske redaktører på henholdsvis Jyllands-Posten og Politiken.
PRESSEN SKRIVER
27. feb 2015

Skal du ansætte din næste medarbejder via Facebook?

Det er ved at blive mere almindeligt at arbejdsgivere søger efter ledige via Facebook. Det skriver dr.dk.
PRESSEN SKRIVER
11. feb 2015

Pensionsselskaber klar til at skyde penge i SMVere

Store pensionsselskaber har nikket ja til at skyde milliarder i regeringens kommende vækstudspil, Dansk Vækstkapital II. Det skriver finans.dk.
PRESSEN SKRIVER
10. feb 2015

"Studiefremdriftsreform" bremser iværksættere

En reform af de videregående uddannelser, som skal sikre, at studerende hurtigere bliver færdige med deres uddannelser, har den uheldige sideeffekt, at den bremser studerende med en iværksætter i maven.
PRESSEN SKRIVER
12. jan 2015

Restaurant Vejlegaarden er gået konkurs

Den ombruste Restaurant Vejlegaarden indgav fredag sin konkursbegæring. 2014 var et dårligt år for restauranten.
PRESSEN SKRIVER
07. nov 2014

Facebook og internetsurf er no-go i arbejdstiden

Private gøremål i arbejdstiden kan ende med en fyring - i hvert fald hvis det står i virksomhedens personalehåndbog/-politik. Det har Vestre Landsret afgjort, i følge Finans.dk.
PRESSEN SKRIVER
15. aug 2014

Jobcenter: KA-medlem dækker et overset behov

At World Translation, medlem af KA, opretter et kursus til ledige akademikere, vækker stor begejstring hos Jobcenter Århus. Det fortæller P4 Østjylland.
PRESSEN SKRIVER
14. aug 2014

Vi skal arbejde længere - også selvom vi bliver 70

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) mener ikke, at det er tidssvarende med en tvungen pensionsalder på 70 år. Lov skal laves om. Det skriver Politiken torsdag.
PRESSEN SKRIVER
06. aug 2014

Det kan ikke betale sig at plukke 100 tons solbær

Danske solbæravlere opgiver høsten på grund af hård konkurrence fra billige polske bær. På en solbærmark på Samsø står 100 tons solbær og rådner, skriver dr.dk.
PRESSEN SKRIVER
04. aug 2014

Danskere foretrækker deltid - og det koster i det lange løb

Danskerne er glade for at være på deltid, fortæller Politiken mandag. Men det kan blive dyrt for samfundsøkonomien i det lange løb, fortæller Michael Svarer til Radioavisen.
PRESSEN SKRIVER
30. jul 2014

Sanktioner mod Rusland vil ramme danske virksomheder

Uroen i Østukraine og den russiske indblanding i konflikten vil begynde at kunne mærkes i virksomheder, der er involveret i eksport til Rusland. Det siger tidligere generalkonsul i Skt. Petersborg til P1 Morgen.
PRESSEN SKRIVER
29. jul 2014

Flere ældre vælger privat hjælp

En undersøgelse fra Danmarks Statistik og Københavns Kommune viser, at stadig flere ældre vælger privat hjemmehjælp. De ønsker få, faste hjælpere, fortæller Berlingske tirsdag.
PRESSEN SKRIVER
26. maj 2014

Det er dagen derpå - og hvad så?

Flere ugers valgkamp er forbi. Her er, hvad forskellige medier har skrevet om valget til EU-parlamentet og patentdomstolen.
PRESSEN SKRIVER
19. maj 2014

Genstart udbud af hjemmepleje

I dag har Martin Sattrup Christensen, direktør i Kærkommen og medlem af KA Plejes bestyrelse, og Karsten Høgild, direktør i KA Pleje, et debatindlæg i Jyllands-Posten. Læs det her...
PRESSEN SKRIVER
PRESSEN SKRIVER
PRESSEN SKRIVER
18. feb 2014

"Komplet vanvittigt" eller "fremragende ide"?

PRODUKTIVITET: Om det er gode eller dårlige ideer, som Produktivitetskommissionen er kommet med, afhænger meget af, om man spørger blå eller rød side i Folketinget.
PRESSEN SKRIVER
16. okt 2013

Virksomheder frustrerede over den digitale postkasse

1. november skulle alle virksomheder være udstyret med en digital postkasse. Men få uger før fristens udløb tyder meget på, at det ikke vil kunne lade sig gøre. Der er 4 problemer...
PRESSEN SKRIVER
02. sep 2013

3F overvejer ikke ny konflikt mod Vejlegaarden

Søndag fortalte Politiken, at 3F Vejle overvejer at igangsætte en ny konflikt mod Vejlegaarden. Mandag afviste 3F Vejles afdelingsformand i følge BT, at det skulle have noget på sig.
PRESSEN SKRIVER
10. jun 2013

Vejlegårdens støtteforening nedlægger sig selv

Restaurant Vejlegaarden har fra 1. juli ikke længere nogen støtteforening bag sig. Vejlegaardens direktør Maria Lykke Skov begræder overfor Vejle Amts Folkeblad 'lukningen'.
PRESSEN SKRIVER
13. maj 2013

Professorer: Der bliver ingen ny konflikt mod Vejlegaarden

Flemming Ibsen og Bent Greve, begge professorer i arbejdsmarkedsforhold ved henholdsvis ved Aalborg Universitet og RUC, tvivler på, at der kommer en ny konflikt mod Vejlegaarden. Det fortæller TV Syd.
PRESSEN SKRIVER
30. apr 2013

3F: Ingen ny blokade mod Vejlegaarden

Den nye Restaurant Vejlegaarden skal ikke forvente, at 3F Vejle iværksætter konflikt mod virksomheden, selvom den melder sig ind i KA og lader sig omfatte af KA-Krifa overenskomsten.
1 2 3 4 5 6 7 >>

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk