Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Netværk

Om netværket

Arbejdsgiverorganisationen KA’s mission er at yde hjælp og støtte til danske virksomheder, der tror på dialog frem for konflikt – og som ønsker en helhedsorienteret, tværfaglig og selvstændig arbejdsgiverforening som sparringspartner og talerør.

Det gør vi ved at tilbyde faglig rådgivning og professionel sparring for vores medlemmer – deriblandt ved at facilitere forskellige netværk for vores medlemsvirksomheder.

 

WHY

Vision for Netværket for Taxi- og flekstransport er at skabe et fagligt forum for medlemsvirksomheder indenfor persontransport, hvor man som leder kan få viden, inspiration og sparring til at styrke det personlige og bæredygtige lederskab – samt mulighed for at blive opdateret på de politiske rammevilkår. Til gavn for én selv, for virksomheden samt det omkringliggende samfund.

 

HOW

Netværket mødes fire gange om året – om muligt skiftevis i Jylland og på Sjælland. Til hver samling vil der være tid til både fagligt indhold og mulighed for netværk og sparring.

Der vil løbende være fokus på de politiske rammevilkår, som har betydning for branchen, og hvordan vi som arbejdsgiverorganisation arbejder på at påvirke de politiske beslutningstagere.

Netværket er åbent for alle medlemsvirksomheder indenfor persontransport.

 

WHAT

KA’s netværkskonsulent Martin Ramlov er ansvarlig for at facilitere og understøtte netværket praktisk.

Det er gratis at deltage i netværket – der kan dog forekomme egenbetaling ved ekstraordinære arrangementer.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, som du gerne vil have os til at tage op på et netværksmøde, så hører vi gerne fra dig. Kontakt venligst netværkskonsulent Martin Ramlov på telefon 82 132 125 eller på martin@ka.dk

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her