Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Arrangementer

Nyt leder-netværk for frisører

Kender du følelsen af at kunne komme til at overse dig selv i en travl hverdag, at du let drukner i arbejde på gulvet og ikke får prioriteret det strategiske arbejde?

Kunne du godt bruge en sparringspartner og nogle at dele hverdagens udfordringer med?

Så er dette netværk lige noget for dig.

I Arbejdsgiverforeningen KA ved vi, at du som ejerleder og leder af en frisørsalon, har travlt, og står med et stort ansvar i dine hænder.

Så da vores mangeårige medlem Sophia Marott Holm, ejer af frisørsalonen Frisør Miss Sophie i Roskilde, henvendte sig med en opfordring til at lave et netværk for frisører, gik vi ind i en dialog med hende om behovet og er nu klar til at sætte det i søen.

Er du frisør og ejerleder eller leder, vil vi gerne invitere dig til informations- og opstartsevent mandag d. 29. August 2022 kl. 9.30 – 15.30 på Hotel Comwell H.C. Andersen Odense - en dag, hvor du er i centrum og hvor vi kan inspirere hinanden og sætte rammerne for sparring og netværk.

Vi har inviteret Peter Mainz, virksomhedskonsulent og underviser på CPH Business, til at holde et oplæg og en workshop om ledelse i hverdagen ud fra overskriften ”Ledelse - den lille forskel, der gør en forskel” og derefter vil vi bruge den resterende tid på samtale og sparring.

Som Sophia udtrykker det: ”Vi har brug for et netværk, hvor vi kan dele vores tanker og udfordringer, samt gode erfaringer og oplevelser fra hverdagen. Et netværk hvor vi sammen bliver stærkere og styrker vores relation til os selv som ledere.”

 

Arrangementet er for alle interesserede og det er gratis - men har du råd til at lade vær’ ?

 

Program:

Kl. 9.30 morgenbuffet

Kl. 10.00 Velkomst

Kl. 10.15 Oplæg – Peter Mainz

Kl. 11.00 pause

Kl. 11.15 workshop – Peter Mainz

Kl. 12.00 frokost

Kl. 13.00 netværk – Sophia Marott Holm og René Nord Hansen

Kl. 15.00 Frit netværk

 

Tilmeldingsfrist senest d. 19. august 2022

Hvis du gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte politisk chefkonsulent René Nord Hansen på tel. 82132122 eller mail rene@ka.dk

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her