Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Arrangementer

Møde for flextransport

 

I KA oplever vi stor interesse og medlemstilgang fra transportvirksomheder, der udfører flextransport.

Det er vi selvsagt meget glade for, for det betyder, at KAs position i branchen bliver stærkere. Det har centrale myndigheder også fået øjnene op for, og derfor bliver vi i stigende omfang kontaktet og taget med på råd.

For at vi kan styrke kendskabet til hinanden, og for at drøfte branchens vilkår, indkalder KA hermed alle medlemmer på transportområdet, som har interesse for taxakørsel og/eller flextransport, til netværksmøde.

På mødet vil vi sætte fokus på arbejdet i kontrolpaneler og på branchens fremtidige samarbejde, ligesom vi vil se nærmere på reglerne for udbud af flexkørsel.

Vi håber meget, at du vil deltage og tage aktiv del i debatten.

Mødet afholdes mandag den 20. maj kl. 9.30-16.00 på Hotel Opus i Horsens, Egebjergvej 1, 8700  Horsens.

Program

09.30: Ankomst og kaffe/rundstykker    

10.00: Velkomst v/ direktør Karsten Høgild, KA    

Status: Hvad sker der på flextransport-området lige nu. Drøftelse af, hvordan vi i fællesskab kan styrke branchen, og hvad KA skal tilbyde.
Hvordan foregår arbejdet i trafikselskabernes kontrolpaneler, og hvilken rolle spiller KA? Kan trafikselskaberne stille krav, der går ud over, hvad der kræves i en overenskomst?    

12.00: Frokost    

13.00: Sådan styrker vi samarbejdet i branchen v/vicedirektør Trine Wollenberg, Dansk Persontransport

Dansk Persontransport er en nystiftet brancheforening, der samler bus- og taxikørsel i én organisation, og som også dækker flextransporten. Hvad kan de tilbyde? Kan vi i fællesskab løse branchens politiske udfordringer, og hvordan kan vi samarbejde i praksis?    

14.30: Udbud – Styrk dine chancer for at vinde kontrakten v/advokat Helle Lorentsen Bøgeskov, Nørgaard Piening Advokater

Sådan sælger du flextransport til det offentlige. Få gode råd til, hvordan du skriver et godt tilbud, og få styr på reglerne.
Helle Lorentsen Bøgeskov arbejder specialiseret med udbud og kontrakter, og hun holder et skarpt fokus på, hvordan reglerne anvendes i praksis. Du kan få gode tips med hjem, og kan få svar på dine spørgsmål.    

16.00: Tak for i dag

Det er gratis at deltage, og tilmelding skal ske senest fredag den 17. maj kl. 9.00. 

 

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her