Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Netværk

Frisørnetværket

Arbejdsgiverorganisationen KA’s mission er at yde hjælp og støtte til danske virksomheder, der tror på dialog frem for konflikt – og som ønsker en helhedsorienteret, tværfaglig og selvstændig arbejdsgiverforening som sparringspartner og talerør.

Det gør vi ved at tilbyde faglig rådgivning og professionel sparring for vores medlemmer – deriblandt ved at facilitere forskellige netværk for vores medlemsvirksomheder.

 

WHY

Vision for Frisørnetværket er at skabe et fagligt forum for medlemsvirksomheder indenfor frisørbranchen, hvor man som ejer/leder kan få viden, inspiration og sparring til at styrke det personlige og bæredygtige lederskab. Til gavn for én selv, for virksomheden samt det omkringliggende samfund.

 

HOW

Netværket mødes fire gange om året – om muligt skiftevis i Jylland og på Sjælland. Til hver samling vil der være tid til både fagligt indhold og mulighed for netværk og sparring.

Netværket er åbent for alle medlemsvirksomheder indenfor frisørbranchen.

Ikke-medlemmer kan i mindre omfang deltage i netværket mod en egenbetaling. For deltagelse i netværket som ikke-medlem – kontakt KA’s netværkskonsulent.

Det forventes af alle deltagere, at alle oplysninger, som videreformidles i netværket, behandles fortroligt.

 

WHAT

KA’s netværkskonsulent Martin Ramlov er ansvarlig for at facilitere netværket.

Det er for medlemsvirksomheder gratis at deltage i netværket – der kan dog forekomme egenbetaling ved ekstraordinære arrangementer.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her