Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Arrangementer

Netværksmøde for flextransport

Tirsdag den 18. februar fra kl. 10-14.30 holder KA igen netværksmøde for de af vores medlemmer, der kører taxi- eller flextransport – eller som blot interesserer sig for emnet.

Mødet holdes på Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens.

Regeringen og Folketinget har vedtaget en ambitiøs klimalov, hvor målet er at reducere udledningen af Co2 med 70 % inden 2030.

I foråret skal loven omsættes til en konkret handlingsplan, der blandt andet vil have fokus på transportområdet, herunder også taxikørsel og flextransport.

Men er det reelt muligt at flytte al persontransport over til elbiler? Er det praktisk muligt at afse tid til at lade bilen op, og er der overhovedet adgang til ladestandere de steder, hvor vi kører?

Alt dette – og meget mere – skal vi drøfte på netværksmødet, hvor vi får besøg af Kathrine Fjendbo Jørgensen fra Copenhagen Electric, der netop arbejder med dette emne i Region Hovedstaden.

 

Program:

9.30: Ankomst – morgenkaffe og rundstykker

10.00: Velkomst og siden sidst v/direktør Karsten Høgild, KA

10.30: Grøn omstilling for taxi og flextransport – hvornår og hvordan v/chefkonsulent Kathrine Fjendbo Jørgensen, Copenhagen Electric

Copenhagen Electric er et sekretariat under Region Hovedstaden. Deres opgave er at fremme omstillingen til grøn transport ved at dele viden og erfaringer, indgå partnerskaber, sætte projekter i gang og etablere netværk.

Målet er at gøre Region Hovedstaden til den førende elbilregion i Europa. På mødet kommer Kathrine Fjendbo Jørgensen og fortæller om arbejdet, og om udsigterne til at taxikørsel og flextransport i Danmark kan udføres grønt.

12.00: Frokost             

13.00: Branchens input til Transportministeren – bordet rundt

Transportminister Benny Engelbrecht har inviteret Arbejdgiverforeningen KA til et kort dialogmøde, hvor vi bl.a. skal drøfte vilkårene i branchen for taxi- og flextransport. På Netværksmødet skal vi drøfte hvilke budskaber KA skal fremføre for ministeren.

14.30: Tak for i dag

 

Husk også at reservere torsdag den 28. maj 2020 til netværksmøde.

Du kan kontakte chefkonsulent Claus Bunk på telefon 82 132 122 eller på claus@ka.dk, hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til mødet.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her