Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Arrangementer

Netværksmøde for taxi- og flextransport

Vi holder netværksmøde for taxi- og flextransport tirsdag den 25. august kl. 10.00 – 14.30, og det foregår sædvanen tro på Hotel Opus i Horsens.

På mødet får vi besøg af Færdselsstyrelsen, som vil fortælle om aktuelle opgaver og udfordringer i styrelsen. De glæder sig til at møde branchen, og til at drøfte gældende regler og vilkår inden for flextransport og taxikørsel med os.

Vi får også lejlighed til at afklare regler om tildeling af tilladelser og videresalg af disse, brug af vikarer og underleverandører, ligesom de vil orientere om kontrolmekanismer, udstedelse af førerkort og meget, meget mere.

På mødet får vi også lejlighed til at gøre status over KAs dialog med Transportministeren og samle op på, hvordan branchen har håndteret udfordringerne under coronakrisen.

Program:

9.30: Ankomst – morgenkaffe og rundstykker

10.00: Velkomst

10.15: Præsentation af Færdselsstyrelsen og drøftelse af branchens vilkår og udfordringer ved kontorchef Kasper Bruun Graversen, Færdselsstyrelsen

12.30: Frokost

13.00: Siden sidst ved direktør Karsten Høgild, KA

13.30: Branchens udfordringer under coronakrisen - bordet rundt

14.30: Tak for i dag

 

Tilmelding til mødet sker neden for.

 

Husk også at reservere datoerne for de kommende netværksmøder:

Onsdag den 28. oktober 2020 sætter vi fokus på fremtidens vognpark, og tirsdag den 19. januar 2021 ser vi nærmere på uddannelse af chauffører og vognmænd.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, som du gerne vil have os til at tage op på et netværksmøde, så hører vi gerne fra dig. Kontakt venligst chefkonsulent Claus Bunk på telefon 82 132 122 eller på claus@ka.dk

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her