Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Arrangementer

Netværksmøde for taxi- og flextransport

 

Næste netværksmøde for taxi- og flextransport foregår tirsdag den 21. september i tidsrummet 10.00 – 14.30 på Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø.

Det overordnede tema for mødet er: Arbejdsmiljø og tilsyn.

Vi får besøg af tilsynsførende Signe Hansen fra Arbejdstilsynet, som i sit oplæg vil sætte fokus på de udfordringer, Arbejdstilsynet ofte støder på i forhold til taxi- og flextransportbranchen. 

Der vil selvfølgelig også blive tid til en god drøftelse med Signe om de udfordringer, I oplever i hverdagen, som relaterer sig til arbejdstilsyn og arbejdsmiljø.

For at få den bedst mulige drøftelse, må I gerne sende jeres spørgsmål til politisk chefkonsulent René Nord Hansen inden mødet, så Signe kan sætte sig godt ind i sagerne og komme med nogle gode og uddybende svar. 

Spørgsmålene sendes senest den 5. september på mail: rene@ka.dk

Salgsdirektør Jannik Jønsson fra FARO Forsikringsagentur kommer med et oplæg om arbejdsskadeforsikring, psykologirådgivning og netbank-forsikring, og til sidst vil direktør Karsten Høgild informere om de igangværende overenskomstforhandlinger på taxi- og flextransportområdet.

 

Program

9.30: Ankomst – kaffebuffet med brød, saft & frugt

10.00: Velkomst

10.15: Arbejdstilsyn – udfordringer for branchen v/ Signe Hansen

11.00: Pause

11.15: Drøftelse med Signe Hansen

12.00: Frokost

13.00: Arbejdsskadeforsikring og fremtidens forsikringer v/ Jannik Jønsson

13.30: Overenskomstforhandlinger ved Karsten Høgild

14.15: Information om kommende netværksmøder ved René Nord Hansen

14.30: Kaffe

15.00: Tak for i dag

Tilmelding sker senest den 11. september, og du tilmelder dig ved at bruge formularen længere nede på siden.  

Ved tilmelding kan I notere eventuelle særlige behov i forhold til forplejning (eks. vegetar, glutenfri osv.), så vi kan tage højde for det.

Husk også at reservere datoen for det kommende netværksmøde den 30. november, hvor vi får besøg af intet mindre end to trafikordførere fra Christiansborg.

Hvis I har spørgsmål eller forslag til emner, som I gerne vil have os til at tage op på et netværksmøde, så hører vi gerne fra jer - kontakt venligst René Nord Hansen på telefon 82 132 122 eller på rene@ka.dk.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her