Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Medlemstilbud

Spar på arbejdsskadeforsikringen

Der er ingen grund til, at KAs medlemmer skal betale mere end højst nødvendigt for deres lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Det er baggrunden for, at KA tilbyder en arbejdsskadeforsikring, som vil kunne spare en del medlemmer for store beløb.

- Når jeg hører, hvad vores medlemmer betaler for deres arbejdsskadeforsikring, så vil der være penge at hente for mange. Det er der ingen tvivl om, siger KA-direktør Karsten Høgild.

Han bruger et KA-medlem inden for landbruget som eksempel.

- Jeg hørte om en landmand, der kunne spare op til 3000 kroner om året per medarbejder ved at skifte til vores aftale. Det er vigtigt at understrege, at forsikringsdækningen er ligeså god i vores som i andre ordninger, siger han.

Hvis man gerne vil høre, om der i det konkrete tilfælde er penge at spare ved at skifte til KA-aftalen, skal man bare skrive en mail til virksomhedskonsulent Claus Andersen, der så laver beregningen. I mailen skal man huske at oplyse sin nuværende pris.  

- Det er vigtigt, at man i mailen skriver, hvor mange medarbejdere man har inden for hver enkelt stillingsbetegnelse, fordi forsikringspræmien varierer fra stillingsbetegnelse til stillingsbetegnelse, siger Karsten Høgild.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her