Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED
Bliv bedre
KA
KA Pleje

Drejebog til SMV: Tænk forretning og CSR sammen

Det kan og skal være muligt at tænke mere strategisk omkring sin virksomheds CSR. En ny drejebog fra Erhvervsstyrelsen skal hjælpe dig til at tænke mere forretningsorienteret om CSR.

Måske er din virksomhed engageret i CSR. Et miljøprojekt. Et sponsorat i en lokal idrætsforening. Eller måske noget omkring medarbejderes trivsel.

En drejebog fra Erhvervsstyrelsen er en håndsrækning til små og mellemstore virksomheder, som har brug for hjælp med at få tænkt forretning og CSR sammen.

Eller som det hedder i forordet:

Denne ’drejebog’ er lavet for at hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMVer) med at tage deres indsats på samfundsansvar fra spredte initiativer til en strategisk og systematisk indsats, der giver værdi på bundlinjen. Kort fortalt tager drejebogen virksomheden gennem en guidet strategiproces fra start til slut med alt hvad der skal bruges af redskaber.

Drejebogen er lavet på baggrund af erfaringer fra 10 virksomheder med mellem 20 og 150 ansatte.

Hent drejebogen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside samfundsansvar.dk. Og læs samme sted mere om de 10 virksomheder, der var med i pilotprojektet.

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller vende udfordringer omkring din virksomheds arbejde med CSR, er du velkommen til at kontakte ledelsesrådgiver Niels Albinus på 82 132 124.

 

Få succes med CSR

CSR-eksperter har undersøgt, hvordan virksomheder får en effektiv CSR-strategi - eksempelvis CSR-aktiviteternes indflydelse på virksomhedens bundlinje i kroner og ører. Det skriver videnshuset 'CABI - Bedre arbejde til flere' mere om.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her