Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Få et lønsystem, der er skræddersyet til dig

KA-Løn er skræddersyet til KAs medlemmer. Kampagne giver mulighed for et par måneders gratis lønkørsel.

KA-Løn er et lønsystem,der er skræddersyet til KAs medlemmer.

Systemet er udviklet i tæt samarbejde mellem ProLøn og KA, og det tager udgangspunkt i at gøre hverdagen lettere for alle KAs medlemmer - og i særdeleshed for de mange virksomheder, der benytter KAs overenskomst.

Med KA-Løn får du et lønsystem, der er fuldt tilpasset KAs overenskomst, og som blandt andet holder styr på, hvornår procentsatser i pensionsaftalen skal justeres.

KA-Løn er fuldt integreret med de fleste lønsystemer, og det er let tilgængeligt.

ProLøn, der driver systemet, har et højt serviceniveau, og de er tilgængelige og klar til at hjælpe på telefonen, hvis der opstår spørgsmål. De kender oven i købet overenskomsten.

- Rigtig mange virksomheder har allerede valgt at benytte KA-Løn, og vi får kun positive tilbagemeldinger, siger Claus Bunk, chefkonsulent i KA.

- Vi kan derfor kun anbefale, at flere giver det en chance. Det kan man med fordel gøre i de kommende måneder, hvor KA gennemfører en kampagne over for alle virksomheder, der er medlem af KA. I forbindelse med kampagnen tilbyder de to måneders gratis lønkørsel, hvis man tilmelder sig inden den 20. januar 2020, siger Claus Bunk.

Du kan læse meget mere om mulighederne her.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her