Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED
Vejlegården

KA giver en omgang - kom og vær med!

3F har udråbt torsdag den 28. juni til "stor-demonstration"-dag foran Vejlegården i Vejle. Det kvitterer KA for ved at invitere alle til en sympatipilsner på Vejlegården - på KAs regning.

Foto: Stefan Vase

Kampen for retten til foreningsfrihed for arbejdsgivere fortsætter på Restaurant Vejlegården i Vejle. På torsdag har 3F indkaldt sine medlemmer og andre fagforeninger til en stor-demonstration foran Vejlegården i tidsrummet 12 til 13.30.

Som en reaktion på det giver KA (Kristelig Arbejdsgiverforening) en omgang:
- Det er helt urimeligt, at 3F optrapper konflikten med en stor-demonstration. Vi vil gerne vise indehaveren, Amin, og hans dygtige medarbejdere vores sympati, og at vi har stor respekt for det, de gør. Derfor byder vi på en øl eller vand til alle, siger Karsten Høgild, direktør i KA.

Tilbuddet gælder alle, der kommer på Vejlegården i tidsrummet 12-14, oplyser KA.
- I tre måneder har Vejlegården været under "belejring" af 3F - uden, at det har fået indehaveren af Vejlegården til at rykke sig. Nu tror 3F, at en stor-demonstration vil ændre på det. Men det udstiller 3Fs egentlige interesse: Det handler ikke om at hjælpe lønmodtagere til at få et arbejde. Det handler om at true virksomheder, der ikke danser efter 3Fs pibe, på deres overlevelse - uanset hvor godt de ansatte ellers måtte have det, konstaterer Karsten Høgild.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her