Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Trafikselskabers krav om at få materiale skal efterleves

Når trafikselskaberne efterspørger materiale, skal flexkørselsvirksomhederne imødekomme det.

Foto: Colourbox

Trafikselskaberne har sørget for at få det kontraktlige grundlag på plads til at kunne kræve materiale indleveret fra flexkørselsvirksomhederne.

Indsamling af materiale sker som bekendt for, at trafikselskaberne kan påse, at kontraktens bestemmelse om, at man skal efterleve overenskomst, bliver overholdt.

For flexkørselsvirksomhederne kan det være en meget stor opgave at efterkomme trafikselskabernes krav om indsendelse af materiale. Det kan gøre nogle tilbøjelige til at nedprioritere opgaven med at fremsende det efterspurgte materiale.

Trafikselskaberne har til KA viderebragt forlydender om, at der er nogen, som har oplyst, at man ikke skal tage trafikselskabernes krav om indsendelse af materiale så seriøst.

KA vil gerne på det kraftigste understrege, at alle flexkørselsvirksomheder nøje bør efterleve trafikselskabernes krav om fremsendelse af materiale.

Det har flexkørselsvirksomhederne kontraktligt forpligtet sig til, og det er immervæk trafikselskaberne, der leverer det arbejde, som flexkørselsvirksomhederne lever af.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her