Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED
KA
KA Pleje

Virksomhedernes CSR skal tilbage i maskinrummet

"Små og mellemstore virksomheder dropper buzz-words i CSR-indsatsen. I stedet smøger de ærmerne op og viser vejen for for store virksomheder".

- Bare fordi man ikke lige ved, hvad man skal bruge 'UN Guiding Principles for Business and Human Rights' til – hvis man altså nogensinde har hørt om FN’s anbefalinger – så kan man godt være meget længere fremme med implementering af høje CSR-standarder, end de store virksomheder.

Det siger Henning Høy Nygaard, udviklingschef i Håndværksrådet, hvor KA og KA Pleje er medlemmer, i et interview med erhvervsmagasinet CSR.dk.

- Det er jo velkendt, at SMV’erne arbejder praksisnært og skal helst kunne se resultaterne af deres arbejde inden for en kort tidshorisont, siger Henning Høy Nygaard til magasinet.

- Jeg vil påstå, at SMVerne var de første til at arbejde med strategisk CSR – altså en situation, hvor den enkelte CSR indsats kobles tæt til virksomhedens virke og kernekompetencer. Og i dag er der tegn i sol og måne på, at de store virksomheder er ved at følge SMVernes eksempel: ’Nu skal vi ned i maskinrummet og skabe forandringer og fokusere mindre på forkromede strategier og store kontrolprogrammer’, siger han.

Læs interviewet med udviklingschef Henning Høy Nygaard på CSR.dk.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her