Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED

10. jul 2017 - kl. 14:55

Pensionsaftale med Danica fortsætter - også efter den 17. september

Selvom KA får en ny overenskomstmodpart i Det Faglige Hus fra den 17. september, så fortsætter aftalen med Danica Pension uændret.

Vidste du det om pensionsordningen?

- Alle virksomheder, der er omfattet af KAs overenskomst, skal have en pensionsaftale. Enten med Danica Pension - eller eventuelt et andet pensionsselskab, hvis selskabet vil udfylde en indeståelseserklæring og opfylde minimum de samme betingelser, som Danica Pension tilbyder.

- Alle KA Flex-medlemmer har mulighed for at benytte sig af pensionsordningen og den tilknyttede sundhedssikring/forsikring.

- Via Netpension Firma har arbejdsgiveren mulighed for nemt og hurtigt at registrere nye medarbejdere og meget andet.

Læs meget mere om aftalen i pensionsportalen.

KA har som bekendt tegnet ny overenskomst med Det Faglige Hus, og den nye overenskomst træder i kraft den 17. september 2017. Et væsentligt element i overenskomsten er arbejdsmarkedspensionen, som både KA Plus- og KA Flex-medlemmer benytter. Og da vi har fået flere spørgsmål angående aftalen med Danica Pension, skal vi hermed bekræfte, at KAs aftale med Danica selvfølgelig fortsætter efter den 17. september 2017.

Den eneste formelle ændring er, at Det Faglige Hus indtræder i aftalen – i stedet for Krifa.

NYHEDER
NYHED
13. jul 2017

Pas på svindelforsøg i indbakken - denne sommer

Husk nu, at sommerferien er højsæson for "banditter i indbakken", som udnytter, at direktøren måske er på ferie - til at låse computere og trække penge ud af virksomheden.
NYHED
10. jul 2017

Pensionsaftale med Danica fortsætter - også efter den 17. september

Selvom KA får en ny overenskomstmodpart i Det Faglige Hus fra den 17. september, så fortsætter aftalen med Danica Pension uændret.
NYHED
16. jun 2017

KA Pleje har fornyet overenskomsten med FOA for en 3-årig periode

FOA og KA Pleje er blevet enige om en ny overenskomst for medarbejdere indenfor privat ældrepleje. KA Pleje har lagt vægt på social ansvarlighed og at give de største lønstigninger til faglærte.
NYHED
14. jun 2017

Nærmarkederne er på vej op

Udenrigsministeriets nye Eksportudsigt viser en lys fremtid for dansk eksport. Også fra nærmarkederne vil danske virksomheder kunne opleve en stigende efterspørgsel.
NYHED
09. jun 2017

Arbejdsretten kender konflikten mod Vestjysk Busser ulovlig

Arbejdsretten har i dag den 9. juni 2017 afsagt sin dom i 3Fs konflikt mod Vestjysk Busser, der har overenskomst med Arbejdsgiverforeningen KA og Krifa. Dommen giver KA medhold i, at konflikten er ulovlig. Og det er KAs direktør Karsten Høgild tilfreds med.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk