Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED

10. jul 2017 - kl. 14:55

Pensionsaftale med Danica fortsætter - også efter den 17. september

Selvom KA får en ny overenskomstmodpart i Det Faglige Hus fra den 17. september, så fortsætter aftalen med Danica Pension uændret.

Vidste du det om pensionsordningen?

- Alle virksomheder, der er omfattet af KAs overenskomst, skal have en pensionsaftale. Enten med Danica Pension - eller eventuelt et andet pensionsselskab, hvis selskabet vil udfylde en indeståelseserklæring og opfylde minimum de samme betingelser, som Danica Pension tilbyder.

- Alle KA Flex-medlemmer har mulighed for at benytte sig af pensionsordningen og den tilknyttede sundhedssikring/forsikring.

- Via Netpension Firma har arbejdsgiveren mulighed for nemt og hurtigt at registrere nye medarbejdere og meget andet.

Læs meget mere om aftalen i pensionsportalen.

KA har som bekendt tegnet ny overenskomst med Det Faglige Hus, og den nye overenskomst træder i kraft den 17. september 2017. Et væsentligt element i overenskomsten er arbejdsmarkedspensionen, som både KA Plus- og KA Flex-medlemmer benytter. Og da vi har fået flere spørgsmål angående aftalen med Danica Pension, skal vi hermed bekræfte, at KAs aftale med Danica selvfølgelig fortsætter efter den 17. september 2017.

Den eneste formelle ændring er, at Det Faglige Hus indtræder i aftalen – i stedet for Krifa.

NYHEDER
NYHED
12. sep 2017

Konference sætter fokus på fleksibel tilbagetrækning

Regeringen måtte i foråret opgive sine planer om at ændre pensionsalderen og erstattede forslaget med et udspil til en pensionsreform for på den måde at få borgerne til at arbejde et par år længere. Nu Det Faglige Hus og Arbejdsgiverforeningen KA imidlertid selv handsken op.
NYHED
12. sep 2017

TV: Gør noget ved korttidsfravær

Det er ofte langtidsfravær, der får stor fokus, når man taler sygdom. Det fylder meget, hvis én medarbejder er væk i flere uger. Men meget korttidsfravær, klatfravær eller hvad man nu skal kalde det, kan også belaste både kollegaer og en virksomheds økonomi - uden at man tænker videre over det.
NYHED
11. sep 2017

TV: Få styr på KAs nye overenskomst - på onsdag

Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
NYHED
03. sep 2017

Godt at regeringen vil forebygge konkurser i ældreplejen ved at stille krav til både kommuner og private leverandører

Regeringen har søndag fremlagt sit udspil til, hvordan konkurser indenfor ældreplejen kan undgås. Udspillet får ros med på vejen fra KA Pleje, den største arbejdsgiver- og brancheforening indenfor fritvalg.
NYHED
01. sep 2017

I dag besøger ældreminister Thyra Frank Privathjælpen i Struer

I Struer Kommune arbejder kommunen og den private hjemmepleje-virksomhed Privathjælpen på lige fod med at gøre borgere med funktionsnedsættelse mere selvhjulpne. Resultaterne er så gode, at andre kommuner bør se mod Struer. Fredag besøger ældreminister Thyra Frank (LA) Privathjælpen i Struer for at høre om perspektiverne i at øge de ældres medbestemmelse.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk