Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED

10. jul 2017 - kl. 14:55

Pensionsaftale med Danica fortsætter - også efter den 17. september

Selvom KA får en ny overenskomstmodpart i Det Faglige Hus fra den 17. september, så fortsætter aftalen med Danica Pension uændret.

Vidste du det om pensionsordningen?

- Alle virksomheder, der er omfattet af KAs overenskomst, skal have en pensionsaftale. Enten med Danica Pension - eller eventuelt et andet pensionsselskab, hvis selskabet vil udfylde en indeståelseserklæring og opfylde minimum de samme betingelser, som Danica Pension tilbyder.

- Alle KA Flex-medlemmer har mulighed for at benytte sig af pensionsordningen og den tilknyttede sundhedssikring/forsikring.

- Via Netpension Firma har arbejdsgiveren mulighed for nemt og hurtigt at registrere nye medarbejdere og meget andet.

Læs meget mere om aftalen i pensionsportalen.

KA har som bekendt tegnet ny overenskomst med Det Faglige Hus, og den nye overenskomst træder i kraft den 17. september 2017. Et væsentligt element i overenskomsten er arbejdsmarkedspensionen, som både KA Plus- og KA Flex-medlemmer benytter. Og da vi har fået flere spørgsmål angående aftalen med Danica Pension, skal vi hermed bekræfte, at KAs aftale med Danica selvfølgelig fortsætter efter den 17. september 2017.

Den eneste formelle ændring er, at Det Faglige Hus indtræder i aftalen – i stedet for Krifa.

NYHEDER
NYHED
14. nov 2017

TV: Lad nu være med at udskyde den svære samtale

Den svære samtale er nok det, der udfordrer personer med lederansvar mest. Den 23. november kan du kommer med på et e-kursus om den svære samtale - og få mod og værktøjer til at tænke den svære samtale som den nødvendige samtale.
NYHED
08. nov 2017

TV: Det skal du vide om den nye persondataforordning

Persondataforordningen er på alles læber - i hvert fald på radaren hos rigtig mange. Kasper Hendrup Andersen, advokatfuldmægtig ved Lou Advokatfirma og specialist i persondataforordningen, fortæller i dette tv-interview, hvad du skal vide og huske om persondataforordningen.
NYHED
31. okt 2017

Derfor skifter Håndværksrådet navn til SMVdanmark

Flere brancher og flere typer virksomheder skal kunne se sig selv i Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder. Det er baggrunden for, at Håndværksrådet har skiftet navn til SMVdanmark, forklarer Ane Buch, adm. direktør i SMVdanmark.
NYHED
31. okt 2017

Håndværksrådet skifter navn til SMVdanmark

Som et vigtigt led i en ny strategi har Håndværksrådet skiftet navn til SMVdanmark.
NYHED
30. okt 2017

TV: Få styr på den nye persondataforordning - på fredag

Om du vil det eller ej, må du forholde dig til den nye persondataforordning, som er på vej fra EU. På fredag kan du komme med på et gratis e-kursus, om hvordan du kan gøre dine forretningsgange klar til den nye persondataforordning.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk