Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED

11. sep 2017 - kl. 06:00

TV: Få styr på KAs nye overenskomst - på onsdag

Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
Af: Stefan Vase

Bjørn Carlsen, juridisk chef i KA, fortæller om e-kurset.

Hvad er et e-kursus?

Et e-kursus er en undervisningsform, som afvikles på din egen computer. Det betyder, at du sparer transporttid - i modsætning til et almindeligt kursus.

På et e-kursus har du de samme muligheder for at stille spørgsmål, som du ellers ville have på et almindeligt e-kursus. Og underviserne vil - om muligt - svare på dem under e-kurset, da e-kurset foregår live.

E-kursus er et andet ord for webinar.

KA har siden august 2015 jævnligt holdt e-kurser. 130 har indtil videre været med på et af KAs e-kurser.

Hvis du ikke har mulighed for at være med på tidspunktet, hvor e-kurset afholdes, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du efter e-kurset vil få et link, hvor du kan se e-kurset.

Og nu er det 'lige ved og næsten': KAs overenskomst med Det Faglige Hus træder i kraft søndag den 17. september. Og der er meget praktisk at forholde sig til, når en ny overenskomst træder i kraft.

Derfor inviterer KA alle medlemmer med på et gratis e-kursus om den nye overenskomst, hvor der bliver plads til at få stillet de sidste spørgsmål og få gjort de sidste forberedelser, før overenskomsten træder i kraft.

På e-kurset kan du blandt andet høre om fratrædelsesgodtgørelse til ikke-funktionærer, om lokalaftaler og om opsigelse i forbindelse med sygdom. Vi giver en oversigt over ændringerne, så du er godt klædt på til at administrere dine ansættelsesforhold også efter 17. september.

E-kurset er for alle - og begynder på onsdag den 13. august - kl. 14:00.

GÅ TIL TILMELDING

SE EN OVERSIGT OVER ALLE E-KURSER

NYHEDER
NYHED
14. nov 2017

TV: Lad nu være med at udskyde den svære samtale

Den svære samtale er nok det, der udfordrer personer med lederansvar mest. Den 23. november kan du kommer med på et e-kursus om den svære samtale - og få mod og værktøjer til at tænke den svære samtale som den nødvendige samtale.
NYHED
08. nov 2017

TV: Det skal du vide om den nye persondataforordning

Persondataforordningen er på alles læber - i hvert fald på radaren hos rigtig mange. Kasper Hendrup Andersen, advokatfuldmægtig ved Lou Advokatfirma og specialist i persondataforordningen, fortæller i dette tv-interview, hvad du skal vide og huske om persondataforordningen.
NYHED
31. okt 2017

Derfor skifter Håndværksrådet navn til SMVdanmark

Flere brancher og flere typer virksomheder skal kunne se sig selv i Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder. Det er baggrunden for, at Håndværksrådet har skiftet navn til SMVdanmark, forklarer Ane Buch, adm. direktør i SMVdanmark.
NYHED
31. okt 2017

Håndværksrådet skifter navn til SMVdanmark

Som et vigtigt led i en ny strategi har Håndværksrådet skiftet navn til SMVdanmark.
NYHED
30. okt 2017

TV: Få styr på den nye persondataforordning - på fredag

Om du vil det eller ej, må du forholde dig til den nye persondataforordning, som er på vej fra EU. På fredag kan du komme med på et gratis e-kursus, om hvordan du kan gøre dine forretningsgange klar til den nye persondataforordning.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk