Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve
NYHED

11. sep 2017 - kl. 06:00

TV: Få styr på KAs nye overenskomst - på onsdag

Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
Af: Stefan Vase

Bjørn Carlsen, juridisk chef i KA, fortæller om e-kurset.

Hvad er et e-kursus?

Et e-kursus er en undervisningsform, som afvikles på din egen computer. Det betyder, at du sparer transporttid - i modsætning til et almindeligt kursus.

På et e-kursus har du de samme muligheder for at stille spørgsmål, som du ellers ville have på et almindeligt e-kursus. Og underviserne vil - om muligt - svare på dem under e-kurset, da e-kurset foregår live.

E-kursus er et andet ord for webinar.

KA har siden august 2015 jævnligt holdt e-kurser. 130 har indtil videre været med på et af KAs e-kurser.

Hvis du ikke har mulighed for at være med på tidspunktet, hvor e-kurset afholdes, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du efter e-kurset vil få et link, hvor du kan se e-kurset.

Og nu er det 'lige ved og næsten': KAs overenskomst med Det Faglige Hus træder i kraft søndag den 17. september. Og der er meget praktisk at forholde sig til, når en ny overenskomst træder i kraft.

Derfor inviterer KA alle medlemmer med på et gratis e-kursus om den nye overenskomst, hvor der bliver plads til at få stillet de sidste spørgsmål og få gjort de sidste forberedelser, før overenskomsten træder i kraft.

På e-kurset kan du blandt andet høre om fratrædelsesgodtgørelse til ikke-funktionærer, om lokalaftaler og om opsigelse i forbindelse med sygdom. Vi giver en oversigt over ændringerne, så du er godt klædt på til at administrere dine ansættelsesforhold også efter 17. september.

E-kurset er for alle - og begynder på onsdag den 13. august - kl. 14:00.

GÅ TIL TILMELDING

SE EN OVERSIGT OVER ALLE E-KURSER

NYHEDER
NYHED
12. sep 2017

Konference sætter fokus på fleksibel tilbagetrækning

Regeringen måtte i foråret opgive sine planer om at ændre pensionsalderen og erstattede forslaget med et udspil til en pensionsreform for på den måde at få borgerne til at arbejde et par år længere. Nu Det Faglige Hus og Arbejdsgiverforeningen KA imidlertid selv handsken op.
NYHED
12. sep 2017

TV: Gør noget ved korttidsfravær

Det er ofte langtidsfravær, der får stor fokus, når man taler sygdom. Det fylder meget, hvis én medarbejder er væk i flere uger. Men meget korttidsfravær, klatfravær eller hvad man nu skal kalde det, kan også belaste både kollegaer og en virksomheds økonomi - uden at man tænker videre over det.
NYHED
11. sep 2017

TV: Få styr på KAs nye overenskomst - på onsdag

Cirka 10.000 lønmodtagere bliver søndag den 17. september omfattet af den nye overenskomst mellem KA og Det Faglige Hus. På onsdag kan KA-medlemmer får styr på de sidste detaljer på et gratis e-kursus.
NYHED
03. sep 2017

Godt at regeringen vil forebygge konkurser i ældreplejen ved at stille krav til både kommuner og private leverandører

Regeringen har søndag fremlagt sit udspil til, hvordan konkurser indenfor ældreplejen kan undgås. Udspillet får ros med på vejen fra KA Pleje, den største arbejdsgiver- og brancheforening indenfor fritvalg.
NYHED
01. sep 2017

I dag besøger ældreminister Thyra Frank Privathjælpen i Struer

I Struer Kommune arbejder kommunen og den private hjemmepleje-virksomhed Privathjælpen på lige fod med at gøre borgere med funktionsnedsættelse mere selvhjulpne. Resultaterne er så gode, at andre kommuner bør se mod Struer. Fredag besøger ældreminister Thyra Frank (LA) Privathjælpen i Struer for at høre om perspektiverne i at øge de ældres medbestemmelse.

 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk