Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve

KAs værdier

Med sund fornuft, dialog og samarbejde vinder både arbejdsgiver og arbejdstager, mens lockout og strejke på lang sigt resulterer i, at begge parter taber.

Det var grundtanken, da kimen til KA - Kristelig Arbejdsgiverforening blev lagt i 1899, hvor lønmodtagere og arbejdsgivere i fællesskab etablerede Kristeligt Dansk Fællesforbund (KDF). I 1931 blev KDF delt i en lønmodtager- og en arbejdsgiverorganisation. Men KA tog grundtankerne med sig.

Der er ikke mange organisationer, hvis værdigrundlag rækker så langt tilbage i tiden. Faktisk er værdierne ældre en 1899. KAs værdigrundlag er funderet i det positive kristne livs- og menneskesyn - og det er tankegods, som har præget Danmark og danskernes måde at opfatte hinanden og deres omverden på siden 900-tallet.

KA er fortsat funderet på disse værdier, og vi ønsker, at de værdier skal præge:

  • organisationens arbejde
  • serviceringen af vores medlemmer
  • udviklingen af arbejdsmarkedet

På det grundlag vil KA også i det 21. århundrede stå som et alternativ til de traditionelle arbejdsgiverforeninger. Og med godt 1000 medlemmer er KA som organisation ikke ene om det ønske.

Karsten Høgild,
direktør, KA


 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk