Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Trafikselskabers krav om at få materiale skal efterleves

Når trafikselskaberne efterspørger materiale, skal flexkørselsvirksomhederne imødekomme det.

Af: Steen Elkjær

Close-up of file folders on the shelves at office

Trafikselskaberne har sørget for at få det kontraktlige grundlag på plads til at kunne kræve materiale indleveret fra flexkørselsvirksomhederne.

Indsamling af materiale sker som bekendt for, at trafikselskaberne kan påse, at kontraktens bestemmelse om, at man skal efterleve overenskomst, bliver overholdt.

For flexkørselsvirksomhederne kan det være en meget stor opgave at efterkomme trafikselskabernes krav om indsendelse af materiale. Det kan gøre nogle tilbøjelige til at nedprioritere opgaven med at fremsende det efterspurgte materiale.

Trafikselskaberne har til KA viderebragt forlydender om, at der er nogen, som har oplyst, at man ikke skal tage trafikselskabernes krav om indsendelse af materiale så seriøst.

KA vil gerne på det kraftigste understrege, at alle flexkørselsvirksomheder nøje bør efterleve trafikselskabernes krav om fremsendelse af materiale.

Det har flexkørselsvirksomhederne kontraktligt forpligtet sig til, og det er immervæk trafikselskaberne, der leverer det arbejde, som flexkørselsvirksomhederne lever af.

Del denne artikel: