Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemstilbud

Netværk

Ledernetværket

Arbejdsgiverorganisationen KA’s mission er at yde hjælp og støtte til danske virksomheder, der tror på dialog frem for konflikt – og som ønsker en helhedsorienteret, tværfaglig og selvstændig arbejdsgiverforening som sparringspartner og talerør.

Det gør vi ved at tilbyde faglig rådgivning og professionel sparring for vores medlemmer – deriblandt ved at facilitere forskellige netværk for vores medlemsvirksomheder.

 

WHY

Vision for Ledernetværket er at skabe et overskueligt og fortroligt tværfagligt netværk for ledere i små og mellemstore virksomheder, hvor man som leder kan få inspiration og hjælp til at styrke det personlige og bæredygtige lederskab. Til gavn for én selv, for virksomheden og det omkringliggende samfund.

 

HOW

Der er maksimalt plads til 15 deltagere i hver netværksgruppe for at fremme overskuelighed og åbenhed i gruppen. Det forventes, at alle oplysninger, som videreformidles i netværket, behandles fortroligt.

Deltagerne i de enkelte ledernetværk fastligger sammen med KA’s netværkskonsulent program og rammer for samlingerne i netværket.

 

WHAT

De enkelte ledernetværket mødes fire gange om året. KA’s netværkskonsulent Martin Ramlov er ansvarlig for at facilitere det enkelte netværk.

Det er gratis at deltage i netværket – der kan dog forekomme egenbetaling ved ekstraordinære arrangementer, som det enkelte netværk vælger at afholde.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her