Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED
KA

Bliv inspireret til din næste ansættelse i VÆRDI

- Kom ind i kampen, lyder opfordringen fra en ekspert i magasinet VÆRDI, der netop er udkommet. SMVerne kan blive meget bedre til at ansætte, og der er bestemt gode muligheder for de virksomheder, som måske føler sig overskygget af de store og "smarte" virksomheder.

Er det et slid at ansætte medarbejdere?

Hvis du siger ja, er grunden måske, at du ikke gør nok for at få kontakt til din kommende medarbejder.

Undersøgelser viser, at de små og mellemstore virksomheder er mest tilbøjelige til at finde deres næste medarbejder via netværk, og det er hverken dumt eller forkert. Men Thomas Dalgaard, rekrutteringsdirektør i Jobindex, mener, at virksomhederne kan have glæde af at søge mere bredt:

- Det er sådan set fint nok at satse på netværk. Men virksomhederne begynder at få problemer, hvis det er den eneste rekrutteringskanal, siger Thomas Dalgaard i temaet om rekruttering i VÆRDI.

I temaet kan du få inspiration til, hvordan du kan arbejde med rekruttering i din virksomhed - og læse om, hvordan andre virksomheder arbejder lidt atypisk med rekruttering.

 

Få alt - og lidt mere - fra generalforsamlingerne

I magasinet fylder generalforsamlingerne i KA og KA Pleje ganske meget. Du kan blandt andet læse uddrag fra bestyrelsesberetningerne, hvor det blandt andet kom frem, at KA Pleje blandt andet vil tale fritvalg op gennem reklamespots, og om hvilke perspektiver, der er i, at KAs overenskomst er skrevet ind i ny taxalov.

Det er i øvrigt ikke det eneste, der står i magasinet om den nye taxalov. Kim Christiansen, transportordfører for Dansk Folkeparti, forklarer i et længere interview, hvorfor overenskomsten mellem KA og Det Faglige Hus blev skrevet ind i loven.

Hvis du gerne vil læse mere om generalforsamlingerne, end hvad der står i magasinet, er der et overblik over begivenheder og beslutninger på et lille tema-site her på KAs hjemmeside.

 

Mød iværksætterne, der vil skabe vækst og en mere bæredygtig verden

Larver er kernen i en opsigtsvækkende forretningside og kimen til en mere bæredygtig fødevareproduktion. En iværksættertrio vil med virksomheden ENORM udfordre forbrugere og revolutionere fødevareproduktionen.

Dem kan du læse om i magasinet - og se en række videoer, hvor Jane Lind Sam fra ENORM fortæller om virksomhedens baggrund, produkter, relationen mellem virksomheden og de globale udfordringer - og hvordan ENORM arbejder for at få forbrugere til at spise "fluen i suppen".

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her