Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED
KA

Formanden: - Det er skønt at møde medlemmerne

Formand for KA, Svend Erik Bøytler Rahbek, nyder at møde medlemmerne på KAs generalforsamling, men han er også godt brugt, når sengelampen slukkes.

- Jeg synes det er godt at mærke stemningen og temperaturen blandt medlemmerne sådan en dag, fortæller Svend Erik Bøytler Rahbek, formand for KA, mens han lige får pusten mellem arrangementerne.

 

Bestyrelsens eksamen

Vi er på KAs generalforsamling, og Rahbek har allerede været i gang i mange timer.

For ham starter dagen tidligt – og så er han 100 procent på, indtil han lukker døren sent  om aftenen.

- Generalforsamlingen er en slags eksamen for bestyrelsen. Det er her, vi finder ud af, om medlemmerne er tilfredse med vores arbejde, forklarer han.

Heldigvis er både eksamensresultaterne og temperaturen god:

- Jeg synes, der er en god stemning her. Der har været mange positive indlæg, og også lidt konstruktiv kritik – det er superfint.

Svend Erik Bøytler Rahbek har været formand i 6 år, og han nyder det.

- Jeg kan godt lide at være i berøring med så meget forskelligt. Det matcher min egen revisorvirksomhed, hvor man også samarbejder med alle faggrupper, forklarer han.

 

Vil tage hånd om bøvlet

Også det politiske arbejde er han grebet af.

- Jeg synes, at det er spændende at få vores synspunkter de rigtige steder hen. Det er ikke altid let, men det skal det heller ikke være. Du udvikler dig bedre i modvind. Det er turen op ad bakken, som gør os skarpe.

Han er dog også taknemmelig for, at ikke alt går op ad bakke i KA-regi i dag.

- Heldigvis handler alt ikke længere om konflikter i KA i dag. Vi vil hellere være kendt som en ”lille hjælper”-organisation, som tager hånd om noget af virksomhedernes bøvl, så de kan fokusere på det, de er bedst til, slutter han.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her