Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

KA udvider sit domicil

Den positive udvikling i medlemstallet betyder, at KA er godt på vej til at vokse ud af sit domicil. Nu udvides KA-Huset, som i langt højere grad skal gøres til medlemmernes hus.

Første spadestik tages i begyndelsen af 2025, og tilbygningen står efter planen klar til brug i løbet af første kvartal 2026.

Der er efterhånden ikke mange ledige kvadratmeter i KA-Huset i Randers. Forklaringen er enkel og meget positiv: Den gunstige medlemsudvikling, KA har oplevet i efterhånden en del år, betyder, at medarbejderstaben er blevet større og større.

KA-Huset er gearet til 20-25 medarbejdere – i dag er der 21.  

”Vi er ved at have nået det maksimale antal arbejdspladser, vi kan have i huset – og i forhold til mødefaciliteter er der også pres på. Så den udvidelse, vi nu sætter gang i, er udtryk for rettidig omhu,” siger KA-direktør Karsten Høgild. 

Medlemmernes hus
Han fortæller, at man i bestyrelsen har analyseret både KAs medlemsudvikling og udviklingen generelt, og på den baggrund vurderer man, hvad der er brug for af medarbejdere og plads på længere sigt.    

”Vi forventer, at der om ti år vil være behov for plads til 35-40 medarbejdere, og det er udgangspunktet for udvidelsen. Vi har samtidig et stort ønske om i langt højere grad at gøre KA-Huset til et sted, som vores medlemmer bruger. Det kan være i forbindelse med kurser og andre medlemsaktiviteter, men der skal også være mulighed for, at vores medlemmer kan komme forbi og låne et møderum eller en arbejdsplads en dag, hvis der er behov for det,” siger Karsten Høgild. 

Bestyrelsen nedsatte sidste år et byggeudvalg, som har arbejdet med udvidelsesplanerne. Helt konkret udvides KA-Huset, der blev indviet i 2012, med en 580 kvadratmeter stor tilbygning, der bygges i ét plan. Første spadestik tages i begyndelsen af 2025, og tilbygningen står efter planen klar til brug i løbet af første kvartal 2026. 

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her