Kontakt KAOm KAPresseGRATIS nyhedsbreve

Håndværkergaranti - fordele for dig og dine kunder

Selvom du er en dygtig håndværker, er det stadig vigtigt, at dine kunder føler sig trygge, når de engagerer dig til en opgave. Især hvis de ikke er bekendte med kvaliteten af dit arbejde i forvejen.

Her kommer Håndværkergarantien, der er en fælles garantiordning mellem KA, Arbejdsgiverne, Dansk Håndværk og Danske Anlægsgartnere, kommer ind i billedet. Ved at gøre kunden opmærksom på, at du er dækket af en garantiordning, kan de føle sig mere trygge i samarbejdet med dig og din virksomhed. De ved, at de kan få hjælp, hvis der opstår fejl og mangler i arbejdet og kan få eventuelle klager behandlet uvildigt i Håndværkets Ankenævn. Dette er naturligvis også til din fordel.

Når en potentiel kunde føler sig tryg, er der en større chance for, at de engagerer netop dig til den opgave, de ønsker udført.


 
BLIV MEDLEM
Vi hjælper og støtter danske SMVer og iværksættere

Ophavsretten tilhører KA - Kristelig Arbejdsgiverforening.

Du er velkommen til at dele artiklen vidt og bredt, så længe at du krediterer KA og henviser til KAs hjemmeside. Du må ikke bruge artiklen til kommercielle formål eller foretage ændringer i teksten.

CC BY-NC-ND 2.5

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Alsvej 7

8940 Randers SV

Tlf. 82 132 132

Mail: ka@ka.dk