Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Anne Mie jubilerer: 25 år i KA’s tjeneste

Forleden kunne Anne Mie Kjøller Hansen fejre 25 års jubilæum som KA-medarbejder.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Anne Mie Kjøller Hansen kunne forleden fejre 25 års jubilæum som KA-medarbejder - her sammen med KA-direktør Karsten Høgild.

Hvis alle Anne Mie Kjøller Hansens arbejdsopgaver skal nedfældes på et stykke papir, bliver det langt. Meget langt. For hun klarer meget i det daglige, og det meste bliver ordnet ledsaget af smil og et smittende humør.  

Ofte er det Anne Mies servicemindede tilgang, man møder, når man ringer til KA-Huset. Det er hende, der med sikker hånd styrer direktør Karsten Høgilds kalender. Anne Mie er desuden en af de bærende kræfter, når KAs årlige generalforsamling skal planlægges og ikke mindst eksekveres. Hun har en afgørende finger med i spillet, når der er arrangementer i KA-Huset – og det gælder i forhold til arrangementer for medarbejdere, medlemmer og bestyrelser. Det er også Anne Mie, der læser korrektur, inden magasinet VÆRDI lander i medlemmernes postkasser.

Ovennævnte er blot et udvalg af opgaverne – mange flere kunne nævnes.

”Mit job er afvekslende og alsidigt, og det sætter jeg stor pris på. Jeg har det sådan, at hvis jeg kan mærke, at nogle af mine kolleger har travlt, så vil jeg gerne hjælpe,” siger Anne Mie og fortsætter:

”Jeg synes, at vi i KA-Huset er gode til at spille hinanden gode og stå sammen om opgaverne. Vi har i det hele taget en fantastisk arbejdsplads.”

Værdierne betyder noget
Anne Mie nævner flere ting, der gør arbejdspladsen så god: Kollegerne, dialogen med de mange medlemmer, de alsidige arbejdsopgaver og samarbejdet med bestyrelsesmedlemmer og Karsten Høgild.

”Jeg er også meget glad for de værdier, vi har som organisation. De står ikke bare på et stykke papir – de bliver udlevet i det daglige, og det er vigtigt for mig. For personalet her betyder det blandt andet, at der lægges stor vægt på, at vi kan få arbejdsliv og familieliv til at hænge sammen,” siger hun.

Når man har sin daglige gang i KA-Huset, lærer man hurtigt, at når opgaven ligger på Anne Mies skrivebord, som i øvrigt altid fremstår misundelsesværdigt ryddeligt, bliver den løst på bedste vis og til tiden. Her er ikke noget med at springe over, hvor gærdet er lavest. Kræver opgaven, at Anne Mie bliver en time længere en dag, gør hun det som det mest naturlige i verden.

Selv om der er opgaver nok, har Anne Mie altid tid til kollegerne. Hvordan har de det? Hvordan er weekenden gået, og hvordan går det med børnene derhjemme?

Forskellige KA-kasketter
Anne Mie begyndte i KA i 1998. Det var det år, hvor der senest var storkonflikt i Danmark, og folk hamstrede gær i et omfang, så man skulle tro, at vi var en nation af bagere. Burde Anne Mie ikke have fejret sit jubilæum sidste år – for 25 år oveni 1998 giver da 2023. Jo, men undervejs har Anne Mie haft en kort jobmæssig afstikker, men hun vendte heldigvis hurtigt hjem igen.  

Hun har haft forskellige KA-kasketter på hovedet i årenes løb. Begyndte i bogholderiet. Derefter medlemsadministrationen, og de seneste knap ti år har der stået direktionssekretær på visitkortet.

Der er sket meget i og med KA siden 1998. Dengang var der ingen juridisk afdeling til at rådgive medlemmerne. Det er der i dag. Dengang havde KA’s politiske arbejde ikke det omfang, som det har i dag.

”Jeg synes også, at vi i dag kan tilbyde flere konkrete værktøjer, som kan hjælpe medlemmerne i det daglige end dengang,” siger hun og nævner hjælp til at udarbejde medarbejderhåndbøger, ansættelsesbeviser og iAPV som eksempler på konkrete værktøjer.  

Anne Mie bor i Randers med sin mand, Anders – parret har tre voksne børn.  

Del denne artikel: