Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

ESG og ansvarlighed

ESG er engelsk og dækker begreberne Environmental (miljø), Social (sociale) og Governance (ledelsespraksis). Disse faktorer bruges til at vurdere og beskrive en virksomheds bæredygtighed, ansvarlighed og etik.

En ESG-Rapport, er således en bæredygtighedsrapport, som virksomheden selv udarbejder for at kommunikere virksomhedens status og eventuelle planer inden for ESG-området til interessenter som for eksempel investorer, kunder og samfund.

Læs mere om ESG her

ESG

Martin Ramlov - Udviklingskonsulent

Jeg vil gerne hjælpe dig godt i gang!

Dir. tlf.: +45 82 132 125
Mail: martin@ka.dk

ESG – En Sikker Gevinst for KA’s medlemmer

I fremtiden bliver du mødt med krav om, at du og din virksomhed skal have styr på ESG-data, når du sælger varer, henter finansiering eller deltager i et offentligt udbud. Kravene kommer både fra kunder, banker og de kommunale myndigheder.

Heldigvis kan du med en ESG-Rapport dokumentere jeres status, indsatser og fokusområder. Og heldigvis kan du, som medlem af KA, nemt udarbejde en ESG-Rapport og dermed sikre, at ESG øger din virksomheds konkurrencekraft – nu og i fremtiden.

Vi hjælper dig godt i gang!
Skriv under på SMV-Manifestet, meld dig til Kickstart, eller ring til mig på telefon 82 132 125 og glæd dig til at komme godt i gang med
ESG – En Sikker Gevinst for din virksomhed.

Kom rundt om ESG – i tre trin helt uden bøvl

KA er altid ”hands-on”, og det gælder også ESG.

Du får sammen med de gode råd, konkret hjælp og nyttige værktøjer til at udforme en ESG-Rapport, der gør din virksomhed mere attraktiv for både medarbejdere og samarbejdspartnere.

KA giver dig SMV-Manifestet som fundament, kickstart som en hurtig måde at komme i gang på samt et stærkt internt netværk, pitstop, der sikrer at momentum fastholdes.

Trin 1 – Skriv under på SMV-Manifestet

Når du tilslutter dig SMV-Manifestet, tager du første skridt på vejen til at styrke din konkurrencekraft og gøre bæredygtighed til en forretningsmodel, der gavner dine kunder, din virksomhed, samfundet og vores fælles fremtid.

Du kan læse manifestet og skrive under HER

Trin 2 – Kickstart din ESG-Rapport

Som medlem af KA kan du regne med, at vi hjælper dig videre med ESG på en nem, ukompliceret og økonomisk attraktiv måde. Det sker på vores kickstart møder, hvor du får hjælp til at lave din første ESG-Rapport.

Læs mere om kickstart og tilmeld dig her

Trin 3 – Tag et Pitstop i netværksgruppen

Bliv en del af Pitstop – Netværksgruppe for SMV-Manifestet og få ny viden, inspiration og konkrete værktøjer til at fastholde den bæredygtige udvikling i et inspirerende og forpligtende fællesskab.

Pitstop hjælper jer med at fastholde momentum i arbejdet med ESG, så ESG bliver en integreret del af jeres forretningsstrategi. ESG Netværksgruppen mødes tre gange om året og er for alle KA og KA Pleje medlemmer, som har deltaget i Kickstart og arbejder aktivt med ESG. Det er gratis for medlemmer at være med i Pitstop.

Kontakt udviklingskonsulent Martin Ramlov, hvis du vil høre mere om Pitstop – ESG Netværksgruppe.

Her er nogle af dem, der allerede er i gang

Durabel Danmark A/S

Bæredygtighed er mere end klima-fokus Hvis man tror, at bæredygtighed bare er en omgang varm luft, som de frelste forholder sig til, punkterer Christian Aagaard hurtigt illusionen. Som medejer af

Hotel Frederikshavn

Hotelleder: Vi har plukket de lavthængende frugter, og vi kan se, at det gør en positiv forskel Ny varmestyring. Affaldssortering. Nedbrydelige servietter, økologiske produkter og øget fokus på lys- og

Erhvervsskolen Vestjylland

På Erhvervsskolen Vestjylland er samfundsansvar og bæredygtighed i højsædet. At tage samfundsansvar er en del af den socialøkonomiske virksomheds DNA – formålet er at hjælpe mennesker videre i livet. Bæredygtighed

Skriv under på SMV-manifestet og vis, at du tager ansvar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

OM VIRKSOMHEDEN

OM DIG

Tilmeld dig nu og Kickstart jeres ESG-rapportering

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvis I er flere, der deltager, så indtast alle navnene efterfulgt af komma. Eksempel: John Nielsen, Jonna Hansen, Ole Frandsen