Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

Partnerskaber, der hjælper jer videre

KA hjælper jer i gang og vores samarbejdspartnere hjælper jer videre!

 

At arbejde med bæredygtighed og ESG som virksomheder handler om meget mere end bare at få lavet en ESG-rapport.

Bæredygtighed og ESG handler om at langtidssikre jeres virksomhed og sikre jeres konkurrencekraft, hvor jeres ESG-rapport er fundamentet til at få kortlagt, prioriteret og iværksat konkrete mål og handlinger, som styrker jeres bæredygtighed.

KA har indgået partnerskaber med forskellige eksterne firmaer, hvor I som medlemmer kan få konkret hjælp til at forberede jeres bæredygtighed – særligt på jeres sociale og ledelsesmæssige ansvarlighed. Kontakt KA – Så hjælper vi jer videre!

VALIFIED – online ESG platform

Valified er en anerkendt ESG Platform for SMV’ere, der lever op til officielle krav og retningslinjer.

ArbejdsmiljøEksperten

ArbejdsmiljøEksperten kan hjælpe jer med at styrke jeres arbejde indenfor arbejdsmiljø m.m. og dermed sikre de sociale forhold (Social) på jeres virksomhed.

Velliv

KA’s pensionsaftale med Velliv sikrer jer og jeres medarbejder attraktive og ordnede pensionsaftaler (Social). Samtidig kan den enkelte medarbejder vælge at samle pensionsopsparingen i VækstPension Aftryk, der har fokus på investeringernes miljø- og samfundsmæssige aftryk (Enviroment).

Lexoforms

Lexoforms hjælper jer med at få styr på jeres datasikkerhed og at I overholder persondataforordningen, hvilket styrker jeres arbejde med ansvarlig ledelse (Government).

Proløn

ProLøn sikrer jer, at der er styr på medarbejdernes løn, indberetning til SKAT og meget andet, som styrker jeres sociale og ledelsesmæssige bæredygtighed.

Nyttige links

Martin Ramlov - Udviklingskonsulent

Er du i tvivl, så kontakt mig. - Jeg vil gerne hjælpe!

Dir. tlf.: +45 82 132 125
Mail: martin@ka.dk