Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

“Hvis du ikke har tid til at se nærmere på det her, sku’ du ta’ at gøre det”

Et medlemskab af KA sparer dig for meget, for mindre
end du tror – og giver dig plads til selvstændige tanker.

Hvem er KA

Arbejdsgiverforeningen KA er 20 engagerede medarbejdere, der står på spring for at hjælpe Danmarks små og mellemstore virksomheder med alt det, der stjæler tid, ressourcer og opmærksomhed fra virksomhedens kerneydelse.

Som arbejdsgiverforening skiller vi os ud ved at fokusere på at løse de praktiske opgaver og klare de administrative byrder, der hele tiden bliver lagt på de selvstændige. Det betyder reelt, at du får en “Lille Hjælper” i hverdagen.

Og bedst af alt: Det hele er inkluderet i dit medlemskab, så du får ikke bare et talerør, men en aktiv medspiller, der engagerer sig i din virksomhed og jeres specifikke forhold.

Hvis du har lyst til at vide, hvad det er for opgaver vi løser, hvor lidt det koster og hvor meget bøvl og besvær du slipper for, så læs endelig videre.ab af KA sparer dig for meget, for mindre end du tror – og giver dig plads til selvstændige tanker.

Kontakt

Simon Blohm Laugesen og Claus Andersen

Kontakt os for at høre mere om medlemskab!

Simon Blohm Laugesen
Dir. tlf.: +45 82 132 124
Mail: simon@ka.dk

Claus Andersen
Dir. tlf.: +45 82 132 123
Mail: clausandersen@ka.dk

Juraen

Lad os begynde med at få det juridiske af vejen

KA har en juridisk afdeling som er specialiseret i arbejdsmarkedsforhold. Det betyder, at du inkluderet i dit medlemskab får hjælp til ansættelseskontrakter og alle de andre lovpligtige opgaver der er i forbindelse med at have ansatte. Vi hjælper også med APV og afskedigelser, hvis det bliver aktuelt – og du har altid en at ringe til, hvis du har juridiske spørgsmål eller bare lige vil være sikker på, at tingene er i orden. Og husk, at du hos KA selv kan vælge, om du vil have en overenskomst eller ej. Valget er dit – og hvis du vælger overenskomsten, så får du markedets mest fleksible.

Hverdagen

Vi møder på arbejde for hjælpe dig

KA har en juridisk afdeling som er specialiseret i arbejdsmarkedsforhold. Det betyder, at vi i KA også er klar med råd og dåd, når det gælder hjælp til personalehåndbogen, pensionsordning og arbejdsskadeforsikring. Men det vigtigste er faktisk, at du aldrig sidder alene med tingene, men kan hente masser af hjælp hos KA. Det er derfor, vi er her!

Så ring, hvis du er i tvivl om medarbejder- og ansættelsesforhold, arbejdsmarkedet eller har fået et brev fra myndighederne. Vores ekspertise og erfaring omfatter det meste, og vi er til for dig. Og husk, at du som medlem også får mulighed for at bruge Danmarks mest attraktive barselsfond.

Økonomi

Det er billigere end du tror, at få KA som “Lille Hjælper” i hverdagen

Som medlem af KA skal du naturligvis betale et kontingent, der blandt andet giver dig fri adgang til specialiserede jurister, advokater og konsulenter.

Har du f.eks. en årlig lønsum på 2 mill. er dit kontingent ca. 12.000,- *

Er lønsummen 10 mill. vil kontingentet være 38.000,- *

Hos KA får du Danmarks mest overskuelige og fleksible overenskomst – uden konfliktret og med masser af fordele, der er skræddersyede til små og mellemstore virksomheder.

En overenskomst giver dig tryghed i din hverdag.

*Eksklusiv moms og bidrag til barselsfond.

Skal vi ta' en snak?

Har du lyst til en snak om hvordan KA kan hjælpe lige præcis din virksomhed, så slå på tråden eller send os en besked. Vi kommer meget gerne og besøger dig, når det passer ind i din travle hverdag.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at KA må kontakte mig pr. telefon og sende relevant information pr. mail. Jeg accepterer samtidig KAs cookie- og persondatapolitik. Kan til enhver tid tilbagekaldes.

Fortvivl ikke ...
Vi kan hjælpe dig