Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA ansætter politisk chefkonsulent

René Nord Hansen skal som politisk chefkonsulent kæmpe for KAs dagsorden.  

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Selv om René Nord Hansen er ny i jobbet som politisk chefkonsulent, har han et solidt kendskab til KA. Han deltog nemlig i et af de dialogmøder, som KA holdt i efteråret 2018 med en lang række politikere.

Siden har René Nord Hansen besøgt flere af KAs medlemsvirksomheder, hørt om deres udfordringer og talt deres sag i medierne.

Nu er han stoppet som konservativ folketingskandidat for at hellige sig jobbet som KAs politiske chefkonsulent. En stilling, han betegner som et drømmejob.     

“Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af KA, der arbejder benhårdt for at give små og mellemstore virksomheder frie og fair forhold, og som arbejder for en velfærd, der bygger på muligheder frem for begrænsninger,” siger René Nord Hansen.

“Jeg er stolt af at blive en del af en faglig stærk arbejdsgiverforening, der i 90 år har kæmpet ufortrødent for at sikre frihed, vækst og velfærd – en moderne arbejdsgiverforening, der tør tænke ud af boksen og finde nye løsninger, der svarer til nutidens udfordringer både for arbejdsgiver og arbejdstager.”

René Nord Hansen, kommende politisk konsulent, KA

Hans primære opgave bliver – i tæt samarbejde med KA-direktør Karsten Høgild – at kæmpe for KAs dagsorden samt bidrage til en god dialog med politikere og andre samarbejdspartnere.

Der er rigeligt at kæmpe for. Det er nemlig ingen hemmelighed, at den nuværende regering gør meget for at besværliggøre livet for KA og de øvrige aktører, der ikke er en del af samarbejdet mellem Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA).  

På posten som politisk chefkonsulent erstatter René Nord Hansen Claus Bunk, der har fået nyt job uden for KA.

 “Jeg er stolt af at blive en del af en faglig stærk arbejdsgiverforening, der i 90 år har kæmpet ufortrødent for at sikre frihed, vækst og velfærd – en moderne arbejdsgiverforening, der tør tænke ud af boksen og finde nye løsninger, der svarer til nutidens udfordringer både for arbejdsgiver og arbejdstager,” siger han.

René Nord Hansen er 45 år, gift og far til to børn – familien bor i Herning-området. Han har tidligere været præst ved Baunekirken i Herning.

Del denne artikel: