Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA-direktør fejret ved velbesøgt reception

Karsten Høgild, der har været KA-direktør i 25 år, blev fejret på behørig vis af medlemmer, politikere, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Foto: Lars Salomonsen

Gæster fra nær og fjern deltog i receptionen, som bestyrelserne i KA og KA Pleje forleden holdt i København i anledning af Karsten Høgilds 25 års direktør-jubilæum. Der var medlemmer fra KA og KA Pleje. Partiledere, direktører fra en lang række organisationer, topfolk fra Det Faglige Hus og FOA, samarbejdspartnere, familie og venner af huset. Der var KA-medarbejdere – både tidligere og nuværende. Der var så mange gæster, at Karsten Høgild uden problemer ville kunne forvandle gavebordet til en vinhandel med et bredt sortiment på hylderne.

Alle var mødt op for at lykønske og hylde Karsten Høgild, der satte sig i KAs direktørstol den 1. marts 1998. Jubilaren benyttede lejligheden til at holde en tale, hvor han satte ord på de 25 år.

”Da jeg gik ind ad døren til KA-Huset for 25 år siden, havde jeg på ingen måder en forestilling om, hvilken rejse jeg påbegyndte. Jeg tænkte lidt som Pippi Langstrømpe: ”Det her har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Set i bagklogskabens ulidelige klare lys, må jeg erkende, at jeg ikke helt havde gjort mig klar, hvad det betyder at være direktør og stå i spidsen for en organisation, hvor man skal være drivkraften for udviklingen og samtidig være problemernes endestation,” sagde han og fortsatte:

”Jeg vil gerne sige en stor tak for den tillid, der blev vist mig fra bestyrelsens side, da I valgte at betro mig opgaven at lede og udvikle KA og senere også KA Pleje. Tak for samarbejdet med de forskellige bestyrelsesmedlemmer, der har været gennem årene. En af styrkerne ved KA og KA Pleje er, at vi altid har haft stærke, visionære og kompetente bestyrelsesmedlemmer, der med stort engagement altid har en klar og tydelig holdning, men samtidig evner at samle sig om en beslutning, der bidrager til, at vi hele tiden har en klar retning i at nå vores mål og visioner for organisationerne. Det har været en stor styrke for mig som direktør at have stærke bestyrelser, der evner at give relevant og kompetent modspil.”

Karsten Høgild fortalte, at en af de første organisationer, han mødte som KA-direktør, var Håndværksrådet – det, der i dag hedder SMVdanmark.

”Jeg var ikke vant til at bevæge mig på de bonede gulve, så min benovelse var stor, da jeg første gang var til møde i Håndværksrådets fine kontorer i Amaliegade. Min benovelse blev absolut ikke mindre, da jeg fik en invitation til deltagelse i en fest i Håndværksrådet. Af invitationen fremgik det, at ”der måtte bæres ordner”. Jeg havde ingen orden ud over den medalje, jeg havde fået ved at gå Venø Rundt,” konstaterede Karsten Høgild tørt, mens gæsterne grinede højlydt.

Tak for samarbejdet
Karsten Høgild rettede i sin tale en tak til Det Faglige Hus, som KA har overenskomst med, og FOA, som KA Pleje har overenskomst med.  

”En stor og vigtig opgave som direktør for en arbejdsgiverforening er at forhandle og løbende vedligeholde de kollektive overenskomster, så det giver værdi for vores medlemsvirksomheder at være en del af en overenskomstaftale. Det at forhandle en overenskomst er en af de opgaver, der har været mest udfordrende for mig. Som jyde og arbejdsgiver synes jeg jo altid, at fagforeninger kræver alt for meget,” sagde han med et glimt i øjet og fortsatte:

”Men jeg oplever også, at når to parter i respekt af hinanden insisterer på – gennem konstruktiv dialog – at finde frem til en løsning til fælles bedste, så kan begge parter gå fra forhandlingsbordet og være tilfredse med resultatet. Det er det, der giver værdi for virksomhederne, at både arbejdsgivere og medarbejdere er tilfredse og er hinandens forudsætning. Tak til FOA for det overenskomstsamarbejde, som vi har i KA Pleje. Nogle vil sige, at vi er et umage par, men trods meget forskellige holdninger, så har vi i respekt for hinandens forskelligheder kunnet skabe et godt samarbejde. Tak til Det Faglige Hus for det overenskomstsamarbejde, som vi siden 2017 har haft i KA. Tak fordi I viste jer som en fagforening, der både ville og turde tage ansvar for vilkårene på det danske arbejdsmarked.”

Del denne artikel: