Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA er kommet på Twitter

Som den første arbejdsgiverforening er KA kommet på Twitter. En forsøgsperiode på et par måneder tid har været en øjenåbner for KA. - Det handler om tilgængelighed, og debatten på Twitter har et højt niveau, siger Karsten Høgild, direktør i KA.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

For cirka to år siden oprettede KA (Kristelig Arbejdsgiverforening) profilen @arbejdsgiver på Twitter. Og et år senere oprettede Karsten Høgild, direktør i KA, en personlig profil på Twitter: @KarstenHogild. Men som mange andre profiler på Twitter var @arbejdsgiver og @KarstenHogild passive. Men i de første måneder af 2013 er KA begyndt at følge Twitter mere aktivt, og det har været en øjenåbner:

“Igen og igen kan jeg blive overrasket over det høje debatniveau på Twitter, og hvad man kan få ud af de 140 tegn, der er til rådighed,” fortæller Karsten Høgild.

Han har noteret sig, at Twitter har indtaget en ret unik plads blandt de mange sociale medier, der bliver brugt:

“Facebook er firkantet sagt til ”pjat og pjank”: spil, skøre videoer og madopskrifter, og debatniveauet er ikke altid lige højt – desværre. Så er der LinkedIn, som jeg også selv bruger: Men LinkedIn er ikke et netværk, hvor man går i dialog med ’nær og fjern’. Twitter er kendetegnet ved en relativt enkel kommunikationsform: ren tekst og korte opdateringer. Og et højt debatniveau, som holdes i gang af mange engagerede mennesker: politikere, journalister, personer med og uden jakkesæt og så videre. Alle kan komme i dialog med alle – uden filtre af forskellige slags,” siger Karsten Høgild.

Derfor er det også naturligt, at KAs interesse for Twitter er vokset i de sidste par måneder:

“For os som arbejdsgiverforening er Twitter interessant. Dels fordi at vi ved, at vi har noget godt at bidrage med. Og dels fordi vi gerne vil være tilgængelige på en lidt anderledes måde, end hvad man ellers forventer af en arbejdsgiverforening,” mener Karsten Høgild.

Derfor har KA nu taget skridtet fuldt ud: Udover @arbejdsgiver og @KarstenHogild er Bjørn Carlsen, juridisk chef i KA, Niels Albinus, ledelsesrådgiver, og Kristian Toft, medlemskonsulent, nu også kommet på Twitter.

“Den overordnede tanke er, at vi gerne vil dele noget af den viden, vi har i KA; om KAs arbejde, ny lovgivning, gode ideer til lederen eller inspirerende historier om små og mellemstore virksomheder. Vi har ét succeskriterium: At komme i dialog med dem, der er på Twitter,” slutter Karsten Høgild.

Del denne artikel: