Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA har aldrig været større

Fredag rundede KA medlem nummer 1017, og det er det højeste antal nogensinde.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Juridisk chef Nikolaj Nikolajsen (tv) og direktør Karsten Høgild rullede den røde løber ud forleden i anledning af medlemsrekorden. Foto: Søren Ploug Lilmoes

Den røde løber var rullet ud. Flagene var fundet frem, og der var kagemand til kaffen.

Der var god grund til festivitassen i KA-Huset sidste fredag. Det var nemlig dagen, hvor KAs medlemsrekord stod for fald.

Den gamle rekord blev sat i 2008, og den lød på 1016 medlemmer. Fredag meldte medlem nummer 1017 sig ind, og det tal er allerede forældet, da der siden er kommet endnu flere til.  

“Vi er naturligvis glade for den store opbakning, som betyder, at vi kan tale med en endnu stærkere stemme. Medlemstallet viser med al tydelighed, at der er behov for det alternativ og de værdier, som vi står for,” siger KA-direktør Karsten Høgild og uddyber:  

“Jeg tør godt garantere, at medlemsrekorden ikke bliver nogen sovepude. Kampen for frihed på arbejdsmarkedet fortsætter, og vi bestræber os dagligt på at yde medlemmerne den bedste service og mest kvalificerede rådgivning.”

Karsten Høgild fortæller, at medlemstilgangen ses inden for de fleste brancher, men det er især inden for transport- og landbrugsområdet, at KAs medlemstal er vokset markant det seneste år.  

Del denne artikel: