Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA har fået en ny bestyrelse

På KAs generalforsamling i starten af marts fik bestyrelsen tog nye medlemmer. Lars Risager og Brian Reinhold Jensen blev valgt ind i bestyrelsen, mens Egon Worm og Michael Folkersen opnåede genvalg.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

KAs bestyrelse har fået to nye medlemmer: Lars Risager, Hotel Frederikshavns Sømandshjem, og Brian Reinhold Jensen, Solutio.

Annie Houborg, Annies og Jensens Rengøring, havde på forhånd valgt ikke at genopstille, mens Bo Mejlgaard, BKM Administration, trak det korteste strå i afstemningen, da KAs medlemmer stemte om, hvem der skulle sidde i bestyrelsen i forbindelse med KAs generalforsamling i Faaborg i starten af marts.

De to nye medlemmer har klare mål for, hvad de gerne vil opnå gennem deres plads i bestyrelsen. For Lars Risager handler det om at udnytte, at der sidder mange forskellige brancher repræsenteret i bestyrelsen:

“Jeg vil arbejde for, at arbejdsgange lettes og bliver mindre komplekse for de små og mellemstore virksomheder. Derudover vil jeg kæmpe for, at der for arbejdsgiverne holdes et fornuftigt omkostningsniveau, så det også fremover er sjovt at drive virksomhed.”

Samarbejde er et nøgleord for bestyrelsens arbejde, hvis man spørger Brian Reinhold Jensen:

“Samarbejde skal være højt på dagsordenen. Jeg synes, at det er forrykt, at de i den anden del af fagbevægelsen bekæmper hinanden. Jeg vil gerne fremme det med, at arbejdsgiver og arbejdstager har flere fælles interesser end modstridende,” konstaterer han.

Del denne artikel: