Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA-medlem vinder fornem erhvervspris

World Translation, der lever af at eksportere ord, har vundet Dansk-Tysk Erhvervspris 2018.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

I midten ses Ib Brandt Jørgensen, World Translations stifter og administrerende direktør. Han er flankeret af Reiner Perau, administrerende direktør i Dansk-Tysk Handelskammer (tv), og Jens-Henrik Stilhoff Nicolaisen, bestyrelsesformand i Dansk-Tysk Handelskammer (th). Foto: Dansk-Tysk Handelskammer

Der er ikke noget at sige til, hvis smilene er ekstra brede og glade hos World Translation i disse dage.

Forleden blev Aarhus-virksomheden, der er mangeårigt medlem af KA, hædret med den fornemme Dansk-Tysk Erhvervspris 2018.

Prisen blev uddelt i forbindelse med Dansk-Tysk Handelskammers gallamiddag.

Med hæderen bliver World Translation medlem af en eksklusiv gruppe bestående af giganter som Grundfos, Arla og Bestseller, der alle tidligere har vundet prisen.

“Vi er meget stolte og beærede over at modtage prisen. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde og den store indsats, som medarbejderne lægger hver dag. Prisen giver en masse energi til at fortsætte arbejdet,” siger Ib Brandt Jørgensen, World Translations stifter.

World Translation leverer sprogydelser til eksportvirksomheder i hele verden.

Virksomheden blev stiftet i 2005, og siden er det kun gået én vej. Siden 2015 er medarbejderstaben vokset fra 25 til 43, og omsætningen er vokset med 30 procent.

“Vi er meget stolte og beærede over at modtage prisen. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde og den store indsats, som medarbejderne lægger hver dag.”

Ib Brandt Jørgensen, stifter, World Translation

Det hele handler ikke om vækst og bundlinje. Menneskelige værdier spiller en afgørende rolle, understreger Ib Brandt Jørgensen.

“Vi vil ikke blot være leverandør for vores kunder, men en reel samarbejds- og sparringspartner. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at skabe tættere relationer mellem Danmark og Tyskland ved at nedbryde sprog- og kulturbarrierer,” siger han.

Skaber værdi og nye muligheder
Dansk-Tysk Erhvervspris blev uddelt for ottende gang.

21 kandidater bejlede til årets pris, og i finalen dystede World Translation mod to andre.

“De tre finalister i år har særligt udmærket sig inden for de tre kriterier innovation, bidrag til dansk-tyske erhvervsrelationer og virksomhedsmæssig succes. Alle tre virksomheder er gode eksempler på, hvordan et højt ambitionsniveau kan skabe succes i både Danmark og Tyskland. De kombinerer dansk og tysk know-how, hvilket skaber værdi, nye muligheder og ikke mindst vækst,” siger Reiner Perau, der er administrerende direktør i Dansk-Tysk Handelskammer, i en pressemeddelelse.

Del denne artikel: