Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA oplever medlemsfremgang

Der er god tilgang af nye medlemmer i KA, og der bliver sandsynligvis en nettotilgang på ca. 30 nye medlemmer i år.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

Der er større efterspørgsel i år fra virksomheder, der gerne vil være medlem af KA. I 2004 kom der 83 nye medlemmer til i KA. Allerede 1. oktober i år var der tegnet 90 nye medlemmer af KA, hvilket betyder at tallet kan overstige 100 inden nytår. Det bliver dermed det største antal nytegnede medlemmer i mange år.

“Der er to aspekter, der gør sig gældende. Dels oplever vi, at eksisterende medlemmer er gode til at anbefale KA til andre, hvilket vi er meget glade for. Dels har vi haft en langsigtet strategi, som vi nu ser frugterne af. Vi har gjort mange tiltag for at øge kendskabsgraden til KA, bl.a. gennem annoncering, og det har givet effekt,” forklarer medlemskonsulent i KA, Claus Andersen, som hvert år besøger flere hundrede virksomheder.

Antallet af udmeldelser er desuden langt mindre end i tidligere år, hvor antallet af indmeldelser og udmeldelser nærmest var det samme. Men i år ser det ud til, at der kan blive en nettotilgang på ca. 30 medlemmer.

“Vi oplever ikke så mange konkurser og lukninger af virksomheder, og det har stor indflydelse på antallet af udmeldelser i KA. Vi kan mærke, at det går godt for mange af vores medlemsvirksomheder, og det er glædeligt,” siger Claus Andersen.

Del denne artikel: