Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA sætter fokus på arbejdskraft

KA indleder samarbejde med Day Worker, der har udviklet en mobil applikation, hvor arbejdsgivere kan få kontakt med jobsøgende i ind- og udland.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er et stigende problem for danske virksomheder.

Det hæmmer væksten, hvis virksomhederne ikke kan få den arbejdskraft, der er brug for. Kvalificeret arbejdskraft er en udfordring for hele samfundet – også for KAs medlemmer.

Derfor indleder KA nu et samarbejde med virksomheden Day Worker, der har udviklet en mobil applikation, hvor arbejdsgivere kan få kontakt med jobsøgende i ind- og udland.

I KA har vi længe haft fokus på, hvordan vi bedst muligt kan understøtte virksomhedernes jagt på kvalificeret arbejdskraft. Nu indleder vi et samarbejde med Day Worker, som vi tror og håber vores medlemmer kan få stor glæde af.

Day Worker har blandt andet et stærkt fokus på ufaglært arbejdskraft til landbruget og kan tilbyde profiler i Danmark og Rumænien. Men de kan også levere løsninger til andre brancher.

“Vi har valgt at samarbejde med Day Worker, fordi vi her kan se en virksomhed, hvor man arbejder seriøst og ordentligt. Day Worker har bevist, at de ikke er i markedet for at udfordre samfundsmodellen eller for at overbyde konkurrenterne med udenlandsk arbejdskraft til discountpris. De respekterer den danske model, og har taget KAs overenskomst til sig – det har været vigtigt for os,” siger chefkonsulent Claus Bunk fra KA.

Klar til at hjælpe
Day Worker tilbyder hjælp til at finde nye medarbejdere via deres app. Her kan man selv søge i jobprofilerne.

Alternativt kan man kontakte Day Worker direkte og få deres hjælp til at finde egnede kandidater.

Hvis du vil høre mere om Day Worker, kan du kontakte direktør Jette Lund på 50 70 00 25 eller skrive til hende på jette@dayworker.dk. Du kan også besøge hjemmesiden www.dayworker.org

Du kan møde Day Worker på KAs generalforsamling i Helsingør fredag den 6. marts, hvor de deltager med en stand og er parate til at tage en snak om, hvordan de kan hjælpe dig med at finde din næste medarbejder.

Del denne artikel: