Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

KA udskyder generalforsamling

KAs generalforsamling skubbes fra fredag den 7. maj til fredag den 27. august.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Foto: Lars Salomonsen

Det sker som konsekvens af den genåbningsaftale, politikerne netop har lavet.

Aftalen indeholder et forsamlingsloft, som gør det umuligt at holde en fysisk generalforsamling den 7. maj.

“Vi tager politikernes beslutning til efterretning, og det kommer ikke som et chok, at vi må aflyse. Det er meget vigtigt for os at kunne holde en fysisk generalforsamling, hvor der naturligvis er plads til alle de medlemmer, der gerne vil deltage. Vi mener ikke, at en digital generalforsamling er optimal – derfor skubber vi til slutningen af august,” siger KA-direktør Karsten Høgild.

Generalforsamlingen vil fortsat blive holdt på Scandic Bygholm Park i Horsens. Det er for tidligt at sige, om det bliver nødvendigt at justere programmet på grund af udskydelsen.

Der er allerede åbnet for tilmelding. Hvis du allerede havde tilmeldt dig generalforsamlingen den 7. maj, hører du nærmere fra os snarest.     

“Årets generalforsamling bliver særlig. Ikke kun på grund af tidspunktet, men også fordi vi skal fejre KAs 90 års jubilæum. Jeg håber virkelig, at mange medlemmer vil deltage,” siger Karsten Høgild.

Ifølge KAs vedtægter skal generalforsamlingen holdes inden 1. juni, men vi befinder os i en force majeure-situation, der gør det muligt at skubbe generalforsamlingen.     

Del denne artikel: