Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Nordea Liv & Pension kåret som ”Årets pensionsselskab”

Nordea Liv & Pension, som KA har et godt samarbejde med, hædres med fornemme priser.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Foto: Colourbox

De gode folk fra Nordea Liv & Pension havde hænderne fulde, da de onsdag tog hjem fra konferencen ”Årets Finansvirksomhed”, der blev holdt i Tivoli i København.

Nordea Liv & Pension blev nemlig både kåret som ”Årets pensionsselskab” og ”Årets vækstvirksomhed”.

Bag uddelingen stod Finanswatch og Revisions- og Konsulenthuset EY.

Priserne udmærker sig ved, at EY analyserer hele pensionsbranchen og nominerer de endelige kandidater i modsætning til mange andre priser, hvor selskaberne selv har mulighed for at tilmelde sig.

Morten Møller, der er direktør for salg, produkter og kommunikation i Nordea Liv & Pension, takkede i sin tale medarbejdere og samarbejdspartnere for den kæmpe indsats, de yder hver dag.

“Jeg er stolt over denne pris. Den viser, at vi har et rigtigt godt udgangspunkt for fremtiden. Vi er i en kæmpe transformation fra at være 100 procent ejet af Nordea Gruppen til nu at være ejet 70 procent af kunderne igennem foreningen Norliv. Og inden for en kort årrække bliver vi 100 procent kundeejet,” sagde Morten Møller og fortsatte: 

“Fremover skal vi kun tjene én ejer – og det er alle vores kunder. De er i centrum for alle vores aktiviteter – og vi vil arbejde benhårdt for dem hver dag.”

Derfor vinder Nordea
I begrundelsen for valget af Nordea Liv & Pension konstaterede Revisions- og Konsulenthuset EY: 

“Det skyldes blandt andet, at Nordea Liv & Pension har været bedst til at skabe vækst blandt de kommercielle pensionsselskaber. Nordea Liv & Pension opnår derudover en af de bedste scorer for sit afkast til kunderne. Samtidig har selskabet en af markedets laveste omkostninger pr. forsikret medlem set over en 5-årig periode og har i 2017 præsteret en særdeles høj egenkapitalforretning.”

Fra KAs side skal der lyde et stort tillykke til Nordea Liv & Pension med de velfortjente priser.

Del denne artikel: