Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Nye ansigter i KAH

Der skal to kvinder og en mand til at erstatte to kvinder. I KAHs juridiske afdeling og i administrationen er der ansat i alt tre nye personer.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

I løbet af de sidste par måneder er der startet tre nye folk i KAHs sekretariat, som hjælper medlemmerne af KA og KA Pleje.

I juridisk afdeling er Grith Amdi Bach og Gitte Wengel kommet til. Grith Amdi Bach (33 år) er ansat i en nyoprettet stilling som juridisk konsulent og kommer fra en stilling i det nu lukkede Job & Liv – et rådgivningscenter for lønmodtagere, ejet af Krifa.

“Ansættelsesret er et utrolig bredt fagområde, og jeg kan godt lide, at man kan hjælpe med at forhindre et problem frem for først at hjælpe, når det er gået galt,” siger Grith Amdi Bach.

Gitte Wengel (48 år) er ansat som juridisk konsulent i et vikariat, da Inge Stisen er gået på barsel i september. Gitte Wengel har en fortid som juridisk medarbejder i blandt andet Statsforvaltningen og byrådssekretariatet i Randers Kommune.

“Det KA beskæftiger sig med, har min interesse. Arbejdet udfordrer mig. Jeg kan godt lide, at der er et menneske i den anden ende,” siger Gitte Wengel

I administrationen har Anne Mie Kjøller Hansen haft sidste arbejdsdag ved udgangen af september. Hun har fået nyt job på en friskole i Randers.

Til afløsning for hende er Hans Olesen (54 år) ansat i en nyoprettet stilling som medlemsadministrator. Hans Olesen kommer fra en stilling som administrativ leder og underviser i et kirkeligt familiearbejde kaldet UMO.

“Jeg ser medlemsadministrationen som et serviceled for resten af huset. Vi skal skabe en basis for, at resten af huset kan yde en god service overfor medlemmerne,” siger Hans Olesen.

Del denne artikel: