Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Nyt nummer af VÆRDI på gaden

Magasinet portrætterer KAs største medlem, zoomer ind på EUs betydning for erhvervslivet og giver det store overblik over generalforsamlingen.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Det er ikke kun foråret, der er på trapperne. Det samme er årets første udgave af VÆRDI.

I magasinet finder du et portræt af servicefirmaet Renell, der er KAs største medlem. Familievirksomheden, som beskæftiger flere end 600 medarbejdere, er i fuld gang med at forvandle sig til en gigant.

“For os er vækst ikke et mål i sig selv. Jeg tror ikke, det er sundt eller langtidsholdbart, hvis man driver virksomhed udelukkende efter, at man skal opfylde et bestemt vækstmål,” siger Simon Elleskov, Renells administrerende direktør, til VÆRDI.

Her et par måneder før EP-valget zoomer VÆRDI ind på, hvordan EU påvirker små og mellemstore virksomheder. Vi har spurgt seks personer, der hver især har berøring med EU.

“Danmarks eksponering i forhold til EU er større end Storbritanniens, så hvis vi forestiller os, at vi forlader EU på samme måde som briterne, så ville vi alt andet lige blive ramt endnu hårdere. Det ville være en katastrofe for danske virksomheder, især de små og mellemstore, fordi mange af dem har ikke de kræfter, der er nødvendige for at kunne omstille sig til en ny og langt mere besværlig virkelighed,” siger Claus Grube, tidligere departementschef i Udenrigsministeriet, til VÆRDI.

Magasinet giver også et godt overblik over generalforsamlingerne i KA og KA Pleje, ligesom VÆRDI bringer et interview med FOA-formand Mona Striib, der melder sig klar til at udbygge samarbejdet med KA Pleje.

Del denne artikel: