Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Partiformand på KA-tour

Søren Pape Poulsen vil undersøge, om der kan samles flertal for at begrænse fagforeningernes konfliktret over for virksomheder, der i forvejen er overenskomstdækket af en anden organisation.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

Forleden besøgte den konservative partiformand Søren Pape Poulsen to KA-medlemmer, som 3F har kastet sig over. Den konservative transportordfører, Niels Flemming Hansen, deltog også i besøgene.

Første stop var den vestjyske anlægsgartnervirksomhed Lauge Bonde, der sidste år blev tvunget til at tegne overenskomst med 3F. Medarbejdere og ejere fortalte om sagen og de metoder, 3F bruger.

Bagefter besøgte de to konservative politikere MK Totalbyg, hvor indehaver Morten Krabbe fortalte om de konsekvenser, hans nej til en 3F-overenskomst indtil videre har ført med sig.

“Jeg anerkender ikke, at der skal bruges bøllemetoder for at holde den danske model i live.”

Søren Pape Poulsen, formand, Det Konservative Folkeparti

Søren Pape Poulsen og Niels Flemming Hansen fik meget med hjem, som de nu vil arbejde videre med politisk.    

“Jeg anerkender ikke, at der skal bruges bøllemetoder for at holde den danske model i live,” sagde Søren Pape Poulsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, der deltog i besøget hos Lauge Bonde.

“Vi har at gøre med en virksomhed, hvor der er orden i tingene, og som med rette kan føle sig fanget og urimeligt behandlet,” tilføjede han.

Hos Lauge Bonde var der tilfredshed med besøget.

“Søren Pape Poulsen var lydhør, men jeg er også godt klar over, at han ikke kan revolutionere verden på to dage,” sagde Lauge Bonde til Dagbladet.

Søren Pape Poulsen vil nu undersøge, om der kan samles flertal for at begrænse fagforeningernes konfliktret over for virksomheder, der i forvejen er overenskomstdækket af en anden organisation.

Du kan læse artiklen fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern om Søren Pape Poulsens besøg hos Lauge Bonde her.

Del denne artikel: