Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Prisregn over KA-virksomhed

Netbutikken SkatePro scorede hattrick ved prestigefyldt prisuddeling forleden. Jury hylder virksomheden som en ledestjerne inden for dansk E-handel.

Af: Søren Ploug Lilmoes

, journalist

"Jeg er virkelig rørt, og jeg er samtidig vanvittig stolt af alle de fantastiske medarbejdere, som gør hverdagen til en fest," siger Carsten Schmidt, administrerende direktør og medejer.

Man må håbe, at SkatePro har et stort pokalskab i hovedsædet i Aarhus-forstaden Søften. Forleden scorede virksomheden, der er medlem af KA, nemlig hattrick ved årets E-handelspris-kåring.

SkatePro vandt Guldprisen, der tildeles den allerskarpeste virksomhed blandt vinderne fra alle de forskellige kategorier.

Virksomheden vandt også E-handelsprisen for bedste B2C-virksomhed med online-omsætning over 100 millioner kroner. SkatePro snuppede også prisen for bedste eksportcase. 

“SkatePro er på så utrolig mange områder en ledestjerne inden for dansk E-handel. Udover at være markedsleder bestræber selskabet sig på nytænkning, integritet og fantastisk købmandskab,” siger jurymedlem Ann Riemer ifølge Computerworld. 

I forbindelse med E-handelspris-kåringen var der nedsat forskellige juryer bestående af E-handelseksperter. De bestemte, hvem af de flere end 500 indstillede virksomheder, der skulle vinde de i alt 12 priser.

“Jeg er virkelig rørt, og jeg er samtidig vanvittig stolt af alle de fantastiske medarbejdere, som gør hverdagen til en fest.”

Carsten Schmidt, administrerende direktør og medejer, SkatePro

Tager stort samfundsansvar
Ann Riemer fremhæver, at SkatePro tager et stort samfundsansvar.

“Deres donation af en del af omsætningen fra Black Friday til en skaterpark i Nepal gør, at årets største omsætningsdag pludselig giver en smule mere mening. Deres måde at rekruttere ansatte, hvor de hjælper med alt fra at finde bolig, udfylde skattepapirer og gøre deres ophold til en kæmpe fest er også bemærkelsesværdig. Derudover er folkene bag nogle helt igennem gode og bidragende mennesker, der hjælper andre i branchen med gode råd og inspiration,” siger hun.

SkatePro blev etableret for 25 år siden som et hobbyprojekt, men har siden udviklet sig til en topprofessionel virksomhed med international succes, millionoverskud og anerkendelse i både Danmark og udlandet.

Carsten Schmidt er administrerende direktør og medejer. Han betegner den danske e-handelsbranche som ”hamrende dygtig”, og det gør bare stoltheden over at vinde endnu større.

“Jeg er virkelig rørt, og jeg er samtidig vanvittig stolt af alle de fantastiske medarbejdere, som gør hverdagen til en fest,” siger han.

Del denne artikel: