Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Restaurant Vejlegaarden er gået konkurs

Den ombruste Restaurant Vejlegaarden indgav fredag sin konkursbegæring. 2014 var et dårligt år for restauranten.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

For få år siden var der meget blæst omkring Restaurant Vejlegaarden. Men nu bliver der mere stille på matriklen ved Vejle Å. En investorgruppe bestående af 35 anpartshavere kunne ikke skrabe nok kapital sammen til at fortsætte driften i 2015 – efter et kedeligt årsresultat for 2014.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad fredag.

“2014 ender stort set med et underskud som 2013. Forholdene i branchen er sådan, at rigtig mange restauranter kører med underskud, og vi havde ingen reserver at tære på. Jeg er utrolig ked af, at det ender sådan. Ikke mindst på vegne af det utrolig gode personale, der var på Vejlegaarden,” siger bestyrelsesformand Jette-Lis Christensen til Vejle Amts Folkeblad.

Restaurant Vejlegaarden ApS er et selskab, som blev startet op april 2013 af 35 investorer. I modsætning til det tidligere selskab Restaurant Vejlegården, som blev erklæret konkurs den 13. marts 2013, var Amin Skov, som var meget fremme i medierne under konflikten mellem restauranten og 3F, ikke en del af ejerkredsen, men blot ansat på restauranten. Hvad fremtiden byder på for ham, har han i følge avisen ikke noget bud på:

“Beskeden om konkursen skal lige have lov til at synke ind, så det har jeg ikke nået at tænke over,” siger Amin Skov.

Del denne artikel: