Om KA og medlemskab

HR og værktøjer

Overenskomst og aftaler

ESG og ansvarlighed

Politik og presse

Nyheder og events

Søg
Close this search box.

-

Vejlegården vender tilbage – KA byder velkommen

Nu er det en realitet. Vejlegården - eller rettere Vejlegaarden med dobbelt a - åbner igen den 11. maj. - Opstarten af forbilledlig, mener Karsten Høgild, direktør i KA.

Af: Arbejdsgiverforeningen KA

Karsten Høgild og Amin Skov. Foto: Stefan Vase

Nu skulle den være sikker. For et par uger siden undersøgte vi, om Vejlegården snart igen slår dørene op. Men nu er det ikke længere et spørgsmål, der er svært at finde et sikkert svar på. Men et spørgsmål med et utvetydigt svar: Vejlegaarden (med dobbelt a) åbner den 11. maj 2013.

Det fastslog Amin Skov, tidligere restauratør på Vejlegården og kommende køkkenchef, Maria Lykke Skov, kommende direktør, og Jette-Lis Christensen, formand for Vejlegaardens bestyrelse, i en pressemeddelelse i går mandag.

At Vejlegaarden kan starte op igen, skyldes blandt andet, at omkring 30 investorer sammenlagt har skudt 350.000 kr. ind i Vejlegaarden som en startkapital. Og det glæder Amin Skov:

“Jeg er dybt beæret og glad for den store folkelige opbakning til genopstarten. Restaurant Vejlegaarden ville ikke have været en realitet uden, at et hav af mennesker både menneskeligt og økonomisk har støttet den initiativgruppe, som synes, at der igen skulle være en restaurant på Toldbodvej,” siger Amin Skov.

Jette-Lis Christensen er blevet formand for en nyoprettet bestyrelse for Restaurant Vejlegaarden og ser også frem til, at restauranten starter op igen:

“Der har i mange år ligget en restaurant på Toldbodvej og med udsigt til Vejle Å. Og det skal der fortsat være. Vi vil gerne udvikle en restaurant og en arbejdsplads – vi vil ikke være en fagforeningsslagmark. Derfor var det et naturligt valg at åbne den 11. maj – selv om vi kunne starte op den 1. maj,” fastslår Jette-Lis Christensen.

KA: Forbilledlig indsats
I KA vækker det glæde, at Vejlegaarden åbner:

“Vi glæder os over, at det er lykkes dem at etablere en ny restaurant. Den måde, det er sket på, indgyder respekt: Mange mennesker finder det vigtigt, at Vejlegården fortsat eksisterer, og en stor gruppe af små-investorer har skudt penge i det nye Vejlegaarden,” konstaterer Karsten Høgild, direktør i KA, og fortsætter:

“Amin Skov og bestyrelsen har tilkendegivet, at restauranten skal være medlem af KA, og vi ser frem til at byde dem velkommen. Og nu håber vi, at virksomheden kan få lov til at gøre det, som den er bedst til: at servere god dansk mad og skabe arbejdspladser,” slutter Karsten Høgild.

Del denne artikel: