Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Webinar: Bliv klogere på udenlandsk arbejdskraft

KA afholder den 25. januar kl. 11 webinar om ansættelse af udenlandsk arbejdskraft. På webinaret, der er gratis for KA-medlemmer, kommer vi blandt andet ind på de mest relevante af de mange opholdsordninger inden for udlændingeretten.

Det er ikke nogen hemmelighed, at udenlandsk arbejdskraft kan være lidt af en jungle at navigere i som arbejdsgiver.

Det skyldes ikke mindst de mange ordninger, som udlændinge kan få opholds- og arbejdstilladelse på baggrund af, og de vidt forskellige betingelser, der er knyttet til de enkelte ordninger.

I Arbejdsgiverforeningen KA gør vi det uoverskuelige jordnært for vores medlemsvirksomheder. Derfor afholder vi den 25. januar kl. 11 vores næste webinar i rækken – denne gang om udenlandsk arbejdskraft.

Det er gratis at deltage, og webinaret varer højest én time.

Emner på webinaret
På webinaret kommer vi blandt andet ind på EU-borgere, erhvervsordningerne (herunder fodermesterordningen inden for landbrug), medfølgende familiemedlemmer, landbrugspraktikanter, ukrainske flygtninge, IGU og meget mere.

Vi glæder os til at se dig.

Vi håber, at det bliver muligt - ligesom med de tidligere webinarer - at lægge webinaret online efterfølgende, så du kan se det, hvis du er forhindret i at deltage den 25. januar.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

Tilmeldingsfristen er den 24. januar kl. 12.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her